Zece mii în 20 de ore! Record bătut de Toma!

Record al numărului de buzoieni care au accesat o postare de pe facebook, deși n-a fost vorba de un accident rutier grav ori decesul unei persoane cu notorietate.

În 20 de ore de la postare – prima dare de seamă către buzoieni a primarului C-tin Toma din acest an – clipul video a fost urmărit de peste zece mii de buzoieni. 860 au dat like, iar 94 dintre ei au ținut să-i ureze succes în activitate.

Citește și articolul: „Oțet” e în comă la spital la București! Lumea fotbalistică buzoiană se roagă pentru el

Noima e că edilul Toma a reușit să stârnească, dacă nu încrederea, măcar curiozitatea buzoienilor. În al doilea rând, se poate conștientiza importanța pe care a căpătat-o Facebook-ul pentru buzoieni.

În postare, edilul șef a vorbit despre obiectivele municipalității pentru 2017.

Asfaltarea a o sută de străzi, dotarea tuturor școlilor, grădinițelor și liceelor din Buzău cu centrale termice, amenajarea de parcări prin cartiere, locuri de joacă modernizate, platforme îngropate, mutarea către clădirea de la Bazar a unei părți importante din birourile primăriei și organizarea la Cimitirul Eroilor a unui eveniment de importanță națională.

raport saptamanal

Va salut dragi buzoieni!Am inceput activitatea in noul an cu construirea bugetului pentru 2018. Dintre temele importante pe care le avem in vedere in noul an, ne propunem:- asfaltarea a 100 de strazi- reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu – inca trei scoli pe eficienta energetica- dotarea atelierelor scoala din liceele tehnologice din Buzau – montarea de centrale termice individuale la scoliDe asemenea, vom continua si in 2018:- amenajarea de parcari in toate zonele din Buzau – platforme de gunoi ingropate- locuri de joaca pentru copii- transformarea Bazarului in sediu al Primariei- transformarea din punct de vedere peisagistic a Buzaului.Anul 2018, ca an al Centenarului Marii Uniri inseamna pentru Buzau o serie ampla de evenimente pe care le pregatim astfel incat sa ne prezentam la cel mai inalt nivel. Primul mare eveniment din serie incepe pe 27 martie, cand vom sarbatori zilele Alexandru Marghiloman.Ca urmare pornim la treaba cu toate fortele!Va doresc un an 2018 spornic si rodnic!

Posted by Constantin Toma on 8 Ianuarie 2018


Citește și articolul: Fostul șef al Poliției Buzău, critică acidă la adresa poliției: „Un sistem bolnav, tarat”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.