Zeci de noi angajați la Stațiunea Legumicolă! „Acum să vedem cum le plătim salariul”

2017 pare să fi fost pentru Stațiunea Legumicolă din Buzău cel mai bun de după revoluție.

S-au făcut angajări, guvernul a emis o hotărâre special pentru SCDL, s-a atins un nivel record de vânzări de semințe și răsaduri. Conducerea societății stă însă ca pe ace în aceste zile.

„N-o să vă vină să credeți, dar în acest an, am făcut 40 de angajări. Practic, ne-am dublat numărul de salariați. De la 40 la 80. Am făcut contracte pe perioadă nedeterminată pentru 40 dintre cei care munceau la noi ca zilieri ori sezonieri. Pe lângă acești 80 de angajați, mai avem acum și 50 de sezonieri. Am ajuns cu fondul de salarii, pentru câteva luni, la peste 2 miliarde de lei vechi pe lună. Acum, trăim cu îngrijorarea că vom și putea să plătim aceste salarii chiar dacă în ultimul an am reușit vânzări record. Am câștigat 25 de miliarde de lei vechi din vânzarea de răsaduri, semințe și produse la chioșcul nostru”, ne-a declarat ieri, la deschiderea târgului „Toamna Buzoiană”, directorul C-tin Vlad.

Emoțiile conducerii societății ar putea fi spulberate zilele următoare.

„Domnii Toma, Ciolacu și Daea au fost extraordinari pentru societatea nostră. Fiecare dintre ei, așa cum a putut, ne-a ajutat. Ni s-a promis inclusiv o finanțare a activității din partea statului. Mai exact ni s-ar plăti salariile. E vorba de un buget anual de aproximativ 15 miliarde de lei vechi. Zilele următoare ar trebui să încasăm primii bani”, a adăugat și Costel Vânătoru.

Cum era și de așteptat Stațiunea Legumicolă Buzău are primul, dar și cel mai frumos stand de la „Toamna Buzoiană”.

Citește și articolul: Guralivul Bălan către ministrul Daea: „Nu-s fanul lui Toma, dar a festivalul ăsta e extraordinar. Am tăiat 20 de oi, luăm și noi un ban”

Târgul poate fi un bun prilej pentru SCDL de a face noi vânzări de răsaduri și semințe și de a stabili noi contacte.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Zeci de noi angajați la Stațiunea Legumicolă! „Acum să vedem cum le plătim salariul”

  • Am copilărit si am si muncit la s.c.p.l(asa i se spunea până acum vreo 10 ani) dl Vlad,Vanatoru,dna Burnichi si multi alti care se stiu foarte bine au facut ca aceasta statiune legumicolă să reziste în toti acesti ani si ca noi să avem posibilitatea să avem pe mesele noastre niste legume proaspete si naturale.Bravo oamenilor de acolo!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.