Zeci de susținători la conferința de prezentare a lui Carmen Ichim

N-a încăput toată lumea în sala de conferințe unde Pro România a prezentat ultima și cea mai importantă achiziție: Carmen Ichim.

Vreo 30 de susținători erau în sală și tot pe atâția dincolo de ușă. Astfel că jurnaliștii care au venit mai târziu au prins, precum la cinema înainte de ’89, bilete fără loc.

La prezidiu s-au aflat Felix Rache, Viorel Dobre, Viorel Ștefu și, vedeta serii, Carmen Ichim.

Ichim a vorbit 80% din timp, iar Rache la început – când a făcut prezentările – și, apoi, în pauzele făcute de fosta prefectă. Redăm mai jos cele ami importante declarații.

Carmen Ichim

*„Am primit oferte de la toate celelalte partide”

*„Am ales PRO România pentru că e un partid nou și se potrivește mai bine cu ideile mele. N-am vrut să merg la un partid cu vechime, am optat pentru unul nou, unde să pot construi”

*„Nu știu politică, aici primesc nota zero. dar știu în schimb administrație de nota 10. Alții, știu politică de 7-8 și administrație de 4”

*„E cert că voi candida, dar nu știu deocamdată unde. Avem un sondaj în lucrum, aștept de la oameni să-mi spună unde. La Primărie, la Consiliul Județean, la parlamentare. Voi anunța în curând”

*„Deocamdată sunt doar membru, n-am nicio funcție în Pro România. Sunt înalt funcționar public, director la Garda de Mediu, n-am voie mai mult”

*„De ce am intrat într-un partid ? Eu voiam să fac administrație, dar fără politică nu se poate”

*„Mi-am dat seama că sunt mulți oameni care mă apreciază în momentul în care mi-am deschis pagina de facebook”

Felix Rache

*„La Buzău, nu vom face alianță cu PSD. Și nici cu alții”

*„Recunosc, sunt în sală oameni care au venit la Pro România împreună cu Carmen Ichim”

*„Știți cu toții că am fost jurnalist. Am ales să intru în politică sub promisiunea că seara, acasă, voi putea să mă uit în ochii copilului meu știind că am făcut peste zi ceea ce era corect”

*„Azi, să zicem că a fost o zi, o conferință a bunătății, în care nu ne-am atacat adversarii politici. Dar, va urma, vom ține conferințe de presă în fiecare săptămână”

După întâlnirea cu presa, cei de la prezidiu aun rămas să discute cu activul de partid. Printre cei din sală reporterul le-a remarcat pe handbalistele Anca Lipan și Alina Braniște, dar și pe dna Răureanu de la Sport Embroidery.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Zeci de susținători la conferința de prezentare a lui Carmen Ichim

  • Dacă tot știe adiministrație de 10 să îi spuneți dumneavoastră că Garda de Mediu Buzau nu are personalitate juridică, este simplu șef de serviciu(echivalentul comisarului șef) și nici pe departe înalt funcționar public…este un simplu funcționar public….deh…metehne de milițiancă. :))

  • Mi se pare doar mie sau PRO a devenit partidul milițienilor? …Interesant!

  • O sustin sa candideze la Primăria Buzău.

  • …rectificare…partidul militienilor cu strânse şi adânci legături în servicii, care acum au iesit un picut la suprafață! Tot înainte tovarăsi!

  • Bine zis Mișu, foști securisti cu Ponta in frunte.

  • Ce năuci! PSD rămas PSD e vechi, iar pesediștii de la Pro Silviu Predoiu, generalul de la SIE, e nou! Doamna cu administrația în sânge are valoare politică tot atâta cât a arătat în administrație. Mămica lui Rache era mai potrivită ca el, fusese președinte de sindicat și avea o dicție mai bună. Și nu se considera moldoveancă într-un județ al Munteniei.

  • Rache a fost unul dintre cei mai buni de la Antena 3. Ma uitam la el si la Mircea Badea. Daca ar avea primarul numai 5 la suta din carisma lui Rache, statea pe viata la primarie.

  • Carisma politicianului e nulă în absența discursului public. Nechezatul sec al lui Rache care râde singur de propriile glumițe nu au lipici la oamenii serioși realmente preocupați de soarta lor și a țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.