Zi grea pentru jandarmii din Buzău

Câteva sute de suporteri ai Rapidului vor ajunge azi după-amiază la Buzău.

„Unii vor veni cu trenul, dar cei mai mulți cu mașinile personale”, e informația primită de Jandarmeria Buzău dinspre galeria Rapidului.

Meciul de handbal feminin Gloria – Rapid e programat să înceapă la ora 19.00, astfel că rapidiștii vor începe să ajungă la Buzău în jurul orei 18.00.

În afara celor 200 de bilete puse oficial la dispoziția galeriei Rapidului e foarte posibil să mai ajungă la Buzău alte câteva sute de suporteri.

La precedentul meci din deplasare al Rapidului, la Craiova, rapidiștii au făcut probleme și s-au luat la bătaie cu jandarmii.

Cel mai greu meci

Azi, va fi cel mai greu meci din campionat și pentru băieții din galeria Gloriei Buzău.

Aceștia vor trebui să încerce măcar a-i acoperi se suporterii Rapidului. De notat că galeria oaspete va beneficia și de aportul câtorva zeci de buzoieni care simpatizează cu Rapidul.

Meciul se va juca cu sala plină la această oră mai fiind disponibile mai puțin de 50 de bilete. Se pot cumpăra online (myticket.ro (CLICK AICI) și entertix.ro), de la Carrefour și de la toneta de la Sala Sporturilor.

Partidă dificilă și pentru fete

Meci greu vor avea și handbalistele de la Gloria, Rapidul fiind probabil cea mai în formă echipă de campionat. Rapidul a câștigat ultimele două meciuri, în campionat cu Zalăul și în cupă cu Craiova. La Rapid joacă macedoneanca Elena Livrinikj (8+9 goluri) în cele două meciuri, una din principalele marcatoare din Liga Florilor.

anunt-public-1

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Zi grea pentru jandarmii din Buzău

  • Doar buzoieni proști ar putea ține cu rapid la acest meci.

  • E o mare exagerare daca se spune ca Rapid e cea mai in forma echipa din campionat; a obtinut 2 victorii in fata unor echipe iesite din forma ( Zalau mai slab ca in tur) ; Rapid e totusi spre coada clasamentului cam la acelasi nivel cu Slobozia si Cluj; au transferat jucatoare care nu prea aveau loc in vechile lor echipe

  • Anonimule , buzoienii proști, din a căror categorie sper că nu faci parte ( deși coment-ul tău miroase a brânză) , țin cu oile lu’ Jiji…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.