„Ziar de campanie ilegal, conținut calomnios”

PSD Buzău a reclamat PNL la Autoritatea Electorală Permanentă și Biroul Electoral Central pentru că a realizat și distribuit la Nehoiu un ziar de campanie ilegal și mincinos, încălcând legea.

Pesediștii acuză filiala Nehoiu a Partidului Național Liberal și pe președintele acesteia, Mircea Posea, că au încălcat grav prevederile Legii partidelor politice și a campaniilor electorale. PNL

Mircea posea și ziarul reclamat

„Intitulat „Gazeta de Nehoiu”, ziarul a fost distribuit pentru prima dată printre participanții la evenimentul Zilele Orașului Nehoiu din perioada 11-12 mai 2019. În noaptea de 23 spre 24 mai, Mircea Posea, președintele PNL Nehoiu  a distribuit un nou ziar ilegal, neînregistrat și realizat în regie proprie de către propaganda de partid, încălcând prevederile Legii nr. 334/2006. Materialul reprezintă un atac grosolan la adresa administrației PSD, cetățenii fiind induși în eroare în mod voit, prin conținuturi nereale și calomnioase. De asemenea, ziarul nu are imprimate codul unic de înregistrare primit de la Autoritatea Electorală Permanentă, denumirea operatorului economic care l-a realizat și tirajul ziarului, așa cum prevăd legile în vigoare. PSD Buzău consideră atacul PNL Nehoiu o modalitate disperată, oneroasă și ilegală de a obține voturi și își menține convingerea că singura confruntare electorală va avea loc duminică, la urne”, se arată în comunicatul PSD Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Ziar de campanie ilegal, conținut calomnios”

  • Hoții strigă hoții! Celor de la PSD le pare rău că nu s-au gândit și ei la așa ceva. Toți sunt la fel, ce mi-e PSD, ce mi-e PNL.
    Avem nevoie de oameni noi în politică, de valori, nu de nulități.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.