Ziaristul întreabă „De ce Oradea”, iar pe Toma îl sună chiar Bolojan

Conferință de presă despre fondurile europene. În fața jurnaliștilor, C-tin Toma și Luminița Mihailov, director ADR Brăila (instituție care se ocupă cu fondurile europene).

Reporter buzoienii.ro: „De ce Oradea a atras atâtea fonduri europene, iar Buzăul, nu ?”.

În timp ce se răspunde la întrebare, ghici cine-l sună pe Toma (vezi VIDEO mai jos):

Răspunsul primarului Bolojan lămurește întrebarea de ce Oradea a avut în ultimii 2-3 ani fonduri europene în derulare, iar orașul Buzăul nu. Pentru că proiectele de acum, trebuiau pregătite, întocmite și depuse în perioada Boșcodeală. Lucru care nu s-a facut.

Abia din 2019, Buzăul a depus și început proiecte de 20 mil. €, iar în săptămânile viitoare va semna alte contracte în valoare de 40 de mil.€.

Proiectele depuse acum vor însemna șantiere deschise (și finalizate) de primarul care va fi ales în iunie 2020. Ăsta e adevărul, chiar dacă unora nu le convine și ar vrea să-l ascundă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Ziaristul întreabă „De ce Oradea”, iar pe Toma îl sună chiar Bolojan

  • Toma face investiții serioase așa cum a făcut și la Romet. Cel mai bun primar din Europa. Buzăul va ajunge in 2-3 ani o super metropola.

  • Bine , bine Auras ..dar pe vremea lui Boscodeala nu cumva se ocupa aceeasi persoana de proiecte???

  • De ce ia CFR Cluj campionatul în fiecare an ? Pentru că e antrenor Dan Petrescu. Când nu va mai fi Dan Petrescu antrenor CFR va fi pe 3-4-5. Și încă ceva. Antrenorul de dinainte nu venea la ora 6 dim la serviciu, era mai preocupat să antreneze studentele la drept.

  • @ Mircea: pai stiam ca Grup Romet este cam falimentat, de filtrul acela minune nu se mai aude nimic. Stiti dvs altceva?

  • Auras….asta cu venitul la 6 dimineata nu mai tine….a fost odata.

  • Sa speram ca noul primar va continua proiectele domnului Toma, indiferent de partid

  • “Proiectele depuse acum vor însemna șantiere deschise (și finalizate) de primarul care va fi ales în iunie 2020.” Nu-mi place reclama lui Tereaca, dar eu voi vota cu Toma! A făcut multe până acum!

  • Deci nu este nici o şansă să primim un răspuns legat de broşurile portocalii intitulate “Scrisoare deschisă a primarului Constantin TOMA”, cine le-a realizat/tipărit şi din ce fonduri au fost ele plătite! În acest caz Auras, lasă-ne să credem că este un mic tun al vreunei tipografii pe bani publici, de care domnul Toma nu este străin şi poate nişte realizatori ai acestei broșuri s-au bucurat şi ei puțin de banii publici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.