UPDATE. Au venit și 8 electrice!

Continuă îmbunătățirea flotei Trans Bus.

25 de autobuze second hand au ajuns deja la Buzău (vezi foto mai jos) și urmează a fi trimise pe străzi în următoarea lună.

Din cele 25 de autobuze, cinci sunt marca Volvo, șase cu burduf (articulate) marca Iveco Irisbus, iar paisprezece VDL Citea.

„În următoarea lună le vom vopsi pe toate în albastru, așa vor fi toate autobuzele nostre, le vom colanta cu noua siglă Trans Bus și le vom înmatricula. După ce le vom scoate pe traseu vom trage pe dreapta, definitiv, autobuzele vechi, galbene, marca BMC”, a anunțat azi Gică Toader, directorul Trans Bus.

Toate BMC-urile (venite la Buzău în 2008), fără climatizare și cu un consum mare de combustibil vor fi înlocuite

Zilele următoare urmează să ajungă la Buzău și toate cele 13 autobuze electrice, achiziționate de Primăria Buzău pe fonduri europene.

Trans Bus e firma Primăriei Buzău care s-a dezvoltat cel mai mult în ultimii ani, iar modernizarea și extinderea va continua în condițiile în care Uniunea Europeană susține transportul în comun, în detrimentul deplasării cu mașinile personale.

UPDATE: La Buzău au ajuns deja 8 din cele 13 autobuze electrice achizționate de Primăria Buzău cu fonduri europene (CLICK AICI pentru detalii).

Citește și:

loading...

5 comentarii la „UPDATE. Au venit și 8 electrice!

 • Cred că sunt de acord cu culoarea. Măcar nu e politică, deși roșul e frumos dincolo de. Ar fi mișto ca și la taxiuri să fie obligativitatea aceleaiși culori, știi o treabă. Bine, nu cu japca ci când vine omul la prima autorizare, de ex. Dar pe lângă astea, cât de tari ar fi niște semafoare micuțe, la nivelul șoferului, mai ales pe la intersecțiile astea mari din oraș? Ori timer la fiecare semafor?

  Răspunde
 • Și de unde știm dacă astea sunt mai economice decât BMC? În ce an sunt fabricate și ce au în plus față de BMC? La ce folosesc autobuzele cu burduf într-un oraș precum Buzăul?

  Răspunde
 • Măcar pe aceste autobuze, după colantare, vom putea distinge, atunci când privim din spate numărul traseului?
  Pe majoritatea autobuzelor Transbuz aflate în circulație, din cauza reclamelor lipite pe lunetă, nu putem vedea numărul traseului!

  Răspunde
 • BMC urile sa le doneze Ucrainei tot sunt galben-albastre.

  Răspunde
 • Să dea drumul șoferii ăia la aer condiționat în autobuz că leșini în ele…. îți vine să vomiți…
  Acum ceva vreme mai purtam masca de protecție în autobuz dar e imposibil din cauza că nu poți respira !
  Și geamurile autobuzelor dvs le-ați văzut ? Sunt pline de jeg…. ți-e scârbă.
  Chiar nu are cine să le curețe ?
  Dacă circulă cu ele tot pe economie…tot să nu consume… să nu aibă și călătorii un confort, atunci……

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.