Ziua accidentelor! Gravidă în opt luni lovită pe trecerea de pietoni de pe Spiru Haret!

Concomitent cu accidentul cu victime multiple de la poarta Școlii nr. 1 despre care buzoienii.ro a scris AICI și AICI, un alt șofer din Buzău a comis un pocinog.

Domnul cu geacă roșie din imagine n-a fost atent și a lovit o femeie de 34 de ani care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe strada Spiru Haret în dreptul primei treceri de pietoni dinspre Bd. Mareșal Averescu înspre centru.

Femeia era conform informațiilor primite dinspre Spitalul Județean gravidă în opt luni.

Din acest motiv, de la UPU a fost direcționată rapid înspre maternitate.

Șoferul de 51 de ani din Buzău conducerea un SUV marca Opel – BZ 20 ZAR. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

Citește și articolul: MOTIVUL ACCIDENTULUI: A încurcat pedalele, deși erau doar două! Toyota avea cutie automată! A crescut numărul victimelor!

Deși prima informație a fost că gravida a fost lovită destul de rău, conform unei informații de ultimă oră primită de reporterul buzoienii.ro dinspre maternitate, „atât femeia, cât și copilul sunt bine”.

O altă gravidă a fost lovită și în accidentul de la poarta Școlii nr. 1. Rănile acesteia au fost minore și nu a fost nevoie de transferul ei către maternitate.

Citește și articolul: VIDEO: „Ce cauți tu ca băiat în toaletă la fete?”. Plângere a mamei unei eleve. Iată la ce liceu buzoian s-a întâmplat! Click AICI!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Ziua accidentelor! Gravidă în opt luni lovită pe trecerea de pietoni de pe Spiru Haret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.