Zoican: „Am cerut înainte voie dacă mă primesc în pijamale roz”

Cel mai popular penelist din județ a reușit să capteze și azi toate privirile în ședința CJ Buzău din această dimineață.

Zoican a venit pentru 15 minute direct de la spital, unde era sau fusese de gardă, echipat în ținuta de lucru.

„Să știți că am întrebat înainte dacă mă primesc în pijamale roz. Altfel, nu veneam. Mi s-a răspuns că e o glumă, cum să nu mă primească, așa că am dat o fugă de la spital pentru ședința CJ”, a explicat Zoican.

Zoican a fost vedetă și la ieșirea din sala CJ când a plecat înapoi la spital.

Colegii l-au interpelat nu doar despre ținuta sa dar și despre situația din PNL, unde se aude că Orban va fi înlocuit de Cataramă, dar și despre proiectul CJ Buzău de modernizare a Unității de Primiri Urgențe.

Tot azi, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea celor opt săli de operație de la spital.


Citește și: EXCELENT! Se pregătește înființarea unei secții noi la spitalul din Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Zoican: „Am cerut înainte voie dacă mă primesc în pijamale roz”

 • Un circar care tine sa iasa in evidenta ca unul.
  A vazut ca in Romania daca esti circar ajungi pe functii mari.
  Circul aduce banii grei (publici), cu seriozitatea mori de foame la noi.

 • Anonimule nu mai e nimic de spus dupa comentariul tau
  Poate o mica completare. Decat sa vanda imagine la presa si public, mai bine zoican ar pune mana pe o carte de bune maniere. vorbeste si jigneste asistentele de la upu in mod execrabil

 • Tinuta aia e pentru interior, nu pentru spectacol mediatic. Altfel s-ar permite tuturor medicilor si chiar altor persoane intrarea in spital in orice tinuta de strada. Uniforma aceea nu e doar pentru a deosebi personalul medical de ceilalti oameni. Circ cum bine se spunea.

 • Prin regulament este interzis să părăsești spitalul în uniformă. DSP ul ar trebui să-l sancționeze pe medic pentru că este obligat să respecte reglementările în vigoare privind prevenirea, controlul și combaterea infecțiilor nosocomiale. Dar dacă te apuci să aplici legea din România…Așa nu!

 • Dacă treaba merge bine la secția UPU din Spitalul Județean ( una grea, cu cazuri la limita morții, cu oameni care vor să fie EI primii consultați, mulți cu educație precară , cazuistică spectaculoasă etc… ) – cea condusă de dr. Adrian Zoican – atunci n-ar trebui să ne scandalizăm așa repede… Dânsul este prin excelență un om-spectacol ce face priză la un anumit public și probabil parlamentarul gălățean Nicolae Bacalbașa ar dori să lase urmași sub cupola Casei Poporului… Până atunci, nici sala de spectacole a Consiliului Județean nu-i prea folosită …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.