Zona de după burduf s-a desprins de capul tractor. Circulație blocată, nervi încinși

Circulație blocată de aproape două ore în intersecția de la Obor.

Un autobuz cu burduf care făcea cursa dintre Buzău – V. Pașii – Robeasca s-a defectat în timp ce lua curba dinspre Mesteacănului înspre strada Obor.

Autobuzul nu aparține Trans-Bus și al firmei private Auto Valmi care face curse intra-județene de persoane.

„Problema a fost la vagon. S-a întâmplat ceva în zona burdufului. Căci vagonul a acționat oarecum independent și a ajuns pe scurul dintre cele două sensuri. Bine că n-a avut viteză că putea ieși mai rău”, ne-a declarat un martor.

Circulația în zonă a fost blocată rezultând mulți nervi din partea șoferilor, mai ales că incidentul s-a produs la ora cu cel mai mare trafic.

UPDATE: S-a reușit tragerea autobuzul pe dreapta, până în stația de autobuz. Se circula doar pe a doua bandă. 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Nicio treabă cu pesta porcină, ci cu un obiect mic din metal.  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Zona de după burduf s-a desprins de capul tractor. Circulație blocată, nervi încinși

  • Era de asteptat.

  • Nu se mai satura de bani acest patron.dar confortul calatorului si siguranta nu l intereseaza.

  • Asta merita dosar penal pentru blocarea strazii.
    In loc sa miste sa elibereze macar o banda el l-a lasat acolo virat pe ambele benzi sa blocheze total drumul public. Si nici triunghiul ala nu l-a amplasat conform legii.

  • Toată lumea își dă cu presupusul. Ca trebuia mutat autobuzul, ca trebuia una. Ba alta. E adevarat ca firma Autovalmi a facut multă evaziune fiscală. Ca toti altii din Buzău de fapt care vindeau de două ori seriile de bilete. Si astfel plăteau la stat doar pentru jumătate din profit. Restul intra in buzunarul lor. In cazul de fata soferul a fost cel care suferă. Si voi daca erați în locul lui?? Va era bine?! Desi nu este o măsură buna înlăturarea maxi taxi din Buzău se evita astfel multă evaziune fiscală. Si mai recent Toma a observat că încasările cresc și sa mai scadă pretul biletului la sofer pe alocuri. Dar asta este și din cauza conștiinței călătorilor, care nu ar mai cumpara bilete de la tonete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.