Zvon: Daniel Stanciu șef, Costel Enache antrenor

Sunt numele vehiculate la bursa zvonurilor.

Daniel Stanciu – șef al clubului din Crâng și Costel Enache – antrenor.

Daniel Stanciu e un nume în fotbalul românesc. A activat la FCSB, Dinamo, CFR Cluj, Timișoara, ASA Tg. Mureș, ultima dată ca manager la „U” Cluj.

Antrenor ar urma să vină, tot de la „U” Cluj, Costel Enache fost jucător la Ceahlăul P. Neamț și apoi antrenor la Iași, Botoșani, Astra, Hermannstadt și Petrolul.

Ținând cont de CV-urile celor doi e clar că FC Buzău, așa cum se va numi clubul din sezonul viitor, ar urma să atace promovarea în prima ligă (dacă zvonurile cu numirea lor se vor confirma). Noul club, în fapt o asociație sportivă, va avea drept de promovare.

UPDATE: Sunt și informații că numele lui Daniel Stanciu și Costel Enache ar fi doar o perdea de fum și că de fapt s-ar purta negocieri cu alții, atât ca președinte, cât și ca antrenor.

Mai multe vom afla marți, când primarul C-tin Toma și șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu, vor ține o conferință de presă comună. Tot atunci, vom afla și numele viitorului investitor privat.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Zvon: Daniel Stanciu șef, Costel Enache antrenor

 • În cadrul Penitenciarul Focșani se comit abuzuri de către Doamna director a penitenciarului(numita prin împuternicire acum 1 an de către ACTUALUL GUVERN) , motiv pentru care din luna septembrie anul 2020 au fost făcute nenumărate sesizari la Anp și plângeri penale pentru abuz în serviciu!
  În urma sesizărilor care s-au făcut începând cu luna septembrie, au venit 2 angajați ai Anp-ului abia în luna februarie 2021, dar nu s-a luat nicio măsură.
  În sprijinul celor menționate mai-sus și pentru a înțelege care este situația, v-am atașat un link cu articolul apărut în presa locala care descrie situația existenta. A fost trimis și la Anp însă nimeni nu ia atitudine și doamna continua amenințările și abuzurile.
  Va mulțumesc!

  https://monitoruldevrancea.ro/2021/04/12/tensiuni-intre-angajati-si-directorul-penitenciarului-focsani-la-politie-sunt-in-lucru-dosare-penale/

 • NU PREA AM TREABA CU SPORTUL…..GLORIA BUYAU DAR CEI DOI CU U CLUJ AU PROMOVAT IN LIGA AIA BETANOO..CIT PRIVESTE DINAMO, SI ETC………………………MAI USOR POATE INTREBATI SUPORTERII DE LA U CLUJ………………..NU LE UREY SUCCES IS LOAYE SAU O FRAYA MADE RUMENIEN ,,UN NOU INCEPUT, BAIETII SE MOBILIZEAZAAAA SE PREGATESC EXEMPLARRRRR…..SI VOMPROMOVA DAR NU LA ANUL..SCOPULESTE SA FORMAM O ECHIPAAAA CARE VA PROMOVA IN ALDOILEA AN……ASTA DACA O SA MAI FIE PE ACOLO CEI DIN DIN FOTOOO………………..

 • Domnule Tereacă, dă-ne știrea până ca capăt, fără “ocolișuri”!! Adică : investitorul privat este socrul lui Felix Rache, fost jurnalist la Antena 3, actual vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău din partea Pro România, partid prieten și format din P.S.D., care dă ceilalți doi șefi ai investitorilor, C.J. Buzău – Neagu și Primăria Buzău – Toma!!
  Acum, dacă cineva crede că prin această asociere se pune de o afacere de sifonat bani publici, se înșală, nu???

 • Daniel Stanciu ????
  Fereasca DUMNEZEU !
  Un papagal, nu stie nici cum il cheama, cu buletinul in mana !

 • Multumim Florian ! Comentariul tau e stirea de fapt !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.