Zvonul zilei: Romanescu e în ceață. Orban nu-l mai vede prea bine

Presa centrală scrie că Ludovic Orban, șeful PNL la nivel național, a declanșat operațiunea de schimbare a liderilor de filiale cu rezultate slabe la precedentele alegeri.

Scăpat definitiv de procesul cu DNA, Orban anunță jihadul împotriva PSD și, din acest motiv, se va debarasa de liderii „care nu dau cu bâta”.

Informații, neconfirmate oficial, acreditează ideea că Romanescu a fost luat în vizor de Orban și că ar fi avut loc chiar niscai discuții tensionate într-o ședință a Biroului Permanent Național având ca temă  organizația PNL Buzău – una din cele mai slabe ce se va întâmpla în perioada următoare din țară.

Aceleași surse susțin că Orban a cerut ajutoarelor sale să monitorizeze activitatea PNL Buzău, dar și articolele de presă referitoare la acțiunile peneliștilor buzoieni, și că până acum rezultatele ar fi considerate modeste.

E de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare întrucât Orban, după ce va rezolva cazurile cazurile mai urgente de la București va lua o decizie și în privința Buzăului.

De notat că astăzi, Orban a anulat decizia de dizolvare a organizației municipale Piatra Neamț de către organizația județeană a PNL Neamț.

E de văzut dacă o măsură similară se va lua și la Buzău, unde peneliștii din județ au decis dizolvarea organizației de la municipiu condusă de șeful UPU, Adrian Zoican.

Zvonacii susțin că Zoican și ai săi au fost trimiși acasă pentru a face cale liberă -conform înțelegerii cu Compania de Apă – numirii lui C-tin Ionescu la șefia organizației municipale a PNL Buzău  și, ulterior, a desemnării acestuia drept candidat PNL pentru funcția de primar al Buzăului.

loading...

3 comentarii la „Zvonul zilei: Romanescu e în ceață. Orban nu-l mai vede prea bine

  • Adevarat ai grait la finalul articolului. Musiu romanescu a batut palma cu tescaru pentru a usura ascensiunea lui c-tin ionescu la functia mult ravnita de acesta de ani si ani. Din pacate, toate actiunile lui bebe in Consiliul Local sunt jalnice cu buna stiinta, pentru a nu strica oranduirea celor stabilite inainte de alegeri de romanescu cu psd-ul. Avand in vedere ca singurul din PNL care a avut o reactie fata de PSD este doctorul, s-a urmarit indepartarea acestuia din orice functie si daca s-ar putea si din cea de Consilier. Pacat! Poate o schimbare de la centru ar fi binevenita. Si poate DNA se uita putin si prin averile lui romanescu si urmariti si provenienta pseudonimului „Sebastian”. Se pare ca de tanar, de la 24-24 de ani ia placut tradarea aproapelui in interes propriu.

    Răspunde
  • E surprinzător ,dl L .Orban .„Să dai cu bâta ”.Așa vrea dlui să-și facă adepți ai PNL ,la Buzău .Cine o să-l mai voteze ? Și un copil la care ai țipa așa ,ar țipa speriat și s-ar ascunde sub pat .Vă spun eu aveam o altă impresie referitor la domnia sa ,dar evenimentele din ultima vreme ,l-au scos definitiv de la inima mea ,Greșește omul o dată ,de două ori ,dar nu la infinit .Și o să culeagă ce a semănat .

    Răspunde
  • Din pacate pentru liberalii adevarati de pe aceste meleaguri buzoiene,in conducerea structurii liberale la nivel de municipiu si judet,s-au perindat fie infiltrati ai serviciilor securiste (Scutaru),fie un analfabet interlop ca Bagiu,fie un „ping-pongist” nataflet cu aere de afacerist ca Romanescu.Iar de aici pana la dezastru,nu a mai fost decat un pas.In primul rand,liberal inseamna educatie,pregatire profesionala la cel mai inalt nivel,moralitate,verticalitate,onestitate,cinste,corectitudine.Ati vazut asa ceva pana acum la PNL Buzau si la cei care au raspuns de destinele liberalismului in acest judet pana acum?Eu o spun categoric:NU! In schimb,lichelism,tradare,parvenitism,slugarnicie,obedienta,prostie,nevolnicie,……..au „respirat” prin toti „porii PNL Buzau”.Oamenii de valoare au inteles cu cine au a face si fie s-au retras discret,fie au parasit din sila si scarba organizatia buzoiana.Interesati doar de afaceri proprii,oneroase si ilicite,de „asocieri” cu tot felul de borfasi,interlopi politici,jagardele si lichele nu i-a interesat sub nici o forma de faptul ca prin atitudinile si actiunile lor distrug ideea de liberalism,democratia in esenta ei.Foarte greu se va recastiga increderea buzoienilor in PNL,dar acest lucru va fi posibil doar dupa ce organizatia locala va fi CURATATA de parveniti,lingai,slugi,tradatori,lichele penale,…….Eu personal,mai vad un viitor al liberalismului in buzau doar prin reprezentantii USR.De aceea,am parasit fara nici un regret actualul „PNL” si mi-am indreptat toata atentia si sustinerea catre USR.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.