Acum. Accident în lanț în fața stației peco de la Oreavu. Mașină a Companiei de Apă făcută sandviș. Patru răniți

Conform informațiilor primite de la Poliția Rutieră accidentul în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs în dreptul stației peco Lukoil de la Oreavu (foto sus).

Un autoturism Dacia Dokker aparținând de Compania de Apă de la Valea Râmnicului ce ce deplasa dinspre Rm. Sărat înspre Buzău a încercat să vireze stânga, trecând peste linia continuă, pentru a intra pe o stradă laterală unde era nevoie de o intervenție. Din spate venea în viteză un VW Golf, iar șoferul acestuia nu și-a dat seama de manevra celui din fața sa și l-a izbit puternic în spate. 

Autoturismul Dacia Dokker a fost arunca pe celălat sens, unde a fost izbit frontal de un alt autoturism care venea dinspre Buzău.

„Dokkerul a fost făcut praf. E sandviș între celelalte două mașini. E o minune, că oamenii de la Compania de Apă nu sunt răniți grav”, ne-a spus Marian Galbenu, primarul de la Valea Râmnicului. 

Din accident au rezultat patru răniți care au fost transportați cu salvarea la spital. 

În zonă circulația se face dirijat de către polițiștii rutieriști. Iată mai jos, accidentul filmat de camera din cel de-al treilea autoturism implicat. 

VIDEO 18+ | ACCIDENT GRAV ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ PE DN2E85 LA OREAVUUn accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a petrecut în această dimineață pe DN2 E85, la ieșire din localitatea buzoiană Oreavu. În urma carambolului mai multe persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs după ce un șofer buzoian în vârstă de 47 de ani originar din Valea Râmnicului, a încercat un viraj la stânga peste linia dublă continuă, moment în care a fost izbit violent din spate de o altă mașină, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani din Râmnicu Sărat.În urma impactului, mașina lovită din spate a fost proiectată pe contrasens într-un autovehicul condus regulamentar de un șofer de 43 de ani, originar din localitatea brăileană Ianca.În urma impactului, șoferul de 47 de ani și un pasager au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.Din primele informații, șoferul vinovat ar fi un angajat al Companiei de Apă care a vrut să facă o manevră imprudentă.

Posted by Râmnic Press on 19 Mai 2017

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.