Cele două sunt acuzate că se foloseau de PEȘTE

Poliția Buzău a furnizat azi, la prânz, informații despre acțiunea de ieri după-amiază de pe Bd. Industriilor.

O mașină a fost oprită în trafic, iar ocupanții, două femei (mamă și fiică, Cortel Tudorița și Cortel Larisa) și doi bărbați, au fost culcați pe burtă (vezi VIDEO mai jos).

IPJ Buzău: Din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie-decembrie a.c., cele două femei, de 43, respectiv 18 ani, ambele din Galaţi, ar fi comis furturi din locuinţe prin distragerea atenției sub pretextul vânzării de pește.

La controlul autoturismului au fost descoperite cântare, recipiente de depozitare în care persoanele ar fi transportat pește și 4000 de lei, bunuri pe care polițiștii le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor”.

Cei doi bărbați au fost lăsați liberi, dar cele două femei, mamă și fiică, au fost reținute pentru 24 de ore.

Mai mult, azi vor ajunge, foarte probabil, în fața judecătorului pentru a se decide asupra oportunității arestului preventiv.

UPDATE: Cele două femei au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Cele două sunt acuzate că se foloseau de PEȘTE

  • Bărbați liberi de ce sunt complici la fapta săvârșită de el , avem procurori și anchetatorii după cum bate vântul

  • Astea or fi dat tunul ala de 50.000 lei + 1kg de aur furat de la doi batranei din Buzau ?? Tot doua hoate iau pacalit pe bietii batranei. Din pacate s-au prapadit dupa furt (li s-a pus pe inima), va dati seama toata munca de 60 ani furata in cateva secunde sau minute. S-a intamplat in cartierul Crang acum ceva timp. Politia si procuratura au ridicat din umeri !!!!

  • Liviule, doi batrani, 50.000 de lei, 1kg de aur, eu zic ca e greu sa faci asemenea avere si atunci de ce iti bagi in câr cu potentiali infractori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.