Ruptură de splină! Tânărul de 18 ani e acum în operație!

Un motociclist de 18 ani din Buzău e în stare gravă.

sursa video: Știri de Buzău

Conform informării UPU Buzău, tânărul e acum în operație cu ruptură de splină și fractură de femur:

Accidentul s-a produs pe Șoseaua Brăilei (vizavi de fostul abator).

Motociclistul rula cu viteză, iar autoutilitara a virat dreapta către o spălătorie.

info IPJ Buzău

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Ruptură de splină! Tânărul de 18 ani e acum în operație!

 • S-a deschis sezonu de kamikaze.
  Macar cu stiri de-astea sa me mai consolam si noi dupa ce suntem atacati fonic tot sezonul cald

  Răspunde
 • Aoleu, de pe banda doi el virează la dreapta, desi pune semnal. Si motociclistul, desi nu pare a avea viteza tinand cont ca e un obiect mai mic decat o masina, dar sa depasesti prin dreapta este ceva reprobabil. Aici pare ca si-au dat adunarea toate nefericirile pământești. D-aia se numește accident și se are precum frații cu ”mie nu are cum să mi se întâmple!”, că vine altul și te vaporizează, uneori fără culpă comună măcar.

  Răspunde
 • Aceasta nu este depasire …ciocul mic …mai citim codul rutier

  Răspunde
  • Mă scuzi, devansarea, poftim! Mă mir că nu s-a înțeles din prima ce am dorit să subliniez, data viitoare voi fi mai aplecat pe detalii către papagalii invocatori de cioc, întrucât oamenii au gură de obicei.
   Art. 45, alin. (1) din O.U.G. nr. 195/2002 coroborat cu alin. (4), poate face pe unii să considere că e legal să devansezi, prin dreapta în cazul acesta, pe același sens de mers, în orice condiții, ceea ce-i poate face să să se considere superiori. În acest caz PARTICULAR însă, fudulia pseudointelectuală e sinonimă cu prostia, pentru că în momentul în care schimbi benzile de mers, fără a încălca marcajul care separă SENSUL de mers, și devansezi cu o viteză superioară pe cel din fața ta, atunci aia e DEPĂȘIRE. Asta dacă nu care cumva motociclistul a plecat de acasă doar pe banda nr. 1, așa a ținut-o și așa avea de gând să continue drumul.
   ___
   Alin. (1) Depăşirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lângă un obstacol, aflat pe acelaşi sens de circulaţie, prin schimbarea direcţiei de mers şi ieşirea de pe banda de circulaţie sau din şirul de vehicule în care s-a aflat iniţial.
   Alin. (4) Nu constituie depăşire, în sensul alin. (1), situaţia în care un vehicul circulă mai repede pe una dintre benzi decât vehiculele care circulă pe altă bandă în acelaşi sens de circulaţie.

   Așadar, dragă Zorro, dacă tu vei conduce vreodată un vehicul, pe banda dinspre axul drumului cu două benzi pe sens, și dorești să devansezi prin dreapta (pe prima bandă adică) un vehicul mai lent care circulă pe aceeași bandă cu tine, aia e DEPĂȘIRE și te rog să-ți dai foc la permis, acum! Culmea e că nu e interzisă manevra, dar uite că unii ca tine bagă în spital oameni, care până la concluziile polițiștilor, nu-mi pare să fi circulat cu viteză mare – e vorba de percepția unui obiect mai mic care circulă cu aceeași viteză cu un obiect mai mare, la fel cum e cazul senzației de viteză într-un vehicul zgomotos față de unul foarte bine antifonat, ambele circulând la fel sau poate al doilea cu și mai multă viteză.

   P.S. Un punct de vedere de la IGPR, în acest sens: https://razvanbb.ro/wp-content/uploads/2015/04/11180176_763021347152690_146186833_n.jpg
   P.S.S. Dacă autorul articolului mergea (mai departe) cu analiza și oferea și aceste date tehnice/juridice, atunci tu nu ai fi existat ca și comentator. Gândește-te!

   Răspunde
   • Explica mi și mie ,ca restul nu ma interesează ca vrei sa pari mai cult, cum dracu schimbi tu benzile de mers fără sa calci marcajul separator maaaaaaaa?! Plutești , levitezi cum naiba procedezi tu?! Mai citeste odata ce ai scris: ” pentru că în momentul în care schimbi benzile de mers, fără a încălca marcajul care separă SENSUL de mers” …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.