„Ștocăreală” de la PNL Buzău e supărat pe ziariști: „Păi ce, dacă am o casă de schimb valutar, sunt interlop ?”

Celebrul membru al PNL Buzău Marcel Botea, alintat „Ștocăreală” de cunoscuți, e supărat pe ziariști sau măcar pe unii dintre ei. Acesta deține o casă de schimb valutar în centru pe Aleea Trandafirilor.

„Ați scris despre mine că aș fi interlop. Cum așa ? De ce să fiu interlop ? Ce, dacă am o casă de schimb valutar înseamnă că sunt interlop ? Afacerea e perfect legală, plătesc taxe, am o angajată acolo. Eu sunt mult mai corect decât mulți alții care se pretind așa. Alții au plecat repede după ciolan la PSD, eu am rămas aici. Mi-au zis și Boșcodeală și Ciolacu, hai Marcele la noi, că-ți va fi bine. Dar nu m-am dus. Eu sunt penelist, ce să caut la PSD ?”, a spus Botea. 

Rrom de etnie, Botea are șanse mari să devină în curând consilier județean în locul lui Ion Nicolae, exclus din partid pentru bănuite legături cu PMP. Nicolae a contestat excluderea în justiție, iar procesul e pe rol.

În așteptarea unei vești bune, „Ștocăreală” a primit una proastă. „Prefectul ăsta de acum sau subprefect ce e, mi-a dat băiatul afară. Se angajase anul trecut ca șofer acolo. Acum, dacă au venit cei de la PSD la putere, mi-au dat băiatul afară. Ce vină are el ? Acum e șomer”.

 

Auraș Tereacă

 

loading...

2 comentarii la „„Ștocăreală” de la PNL Buzău e supărat pe ziariști: „Păi ce, dacă am o casă de schimb valutar, sunt interlop ?”

  • Rrom de etnie, Botea are șanse să devină consilier județean…….Bun, ce legătură are etnia in toată fraza asta? Aveți rasismul atât de întipărit în structura gândirii voastre încât acopera toate studiile și educația care ar fii trebuit să facă din oricine un om rațional echilibrat…..Dar asta e Romania

    Răspunde
  • Asta-i smenar cunoscut in buzau .Cu ani in urma schimba valuta la negru.Cum dracu a ajuns pneleu sa se incurce cu gunoiul asta.Mie a inercat sa-mi traga teapa cu ceva ani in urma cand valuta se schimba numai la negru.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.