I-au dat o masă caldă, bani de tren, l-au dus la gară…

Alexandru și Sebastian sunt doi tineri polițiști din Buzău – cu un început frumos în cariera lor.

Miercuri seară un șofer de TIR a sunat la 112 să anunțe că la Costești există un bărbat care se deplasează pe carosabil cu un cărucior de supermarket – cu riscul de a fi lovit de autovehiculele care circulă pe E85.

Cei doi au pornit imediat către zona indicată și au depistat bărbatul, în vârstă de 50 de ani, înfometat și înghețat de frig, care se deplasase pe jos împingând la căruciorul – în care avea câteva lucruri personale – tocmai din București.

Au aflat că bărbatul, originar dintr-un sat de lângă Roman, a ajuns la București în căutarea unui loc de muncă. N-a găsit, a rămas fără bani și a plecat înapoi acasă – pe jos!

Alexandru și Sebastian l-au invitat pe bărbat în mașina de Poliție să se încălzească, apoi au oprit la un restaurant la Spătaru unde i-au dat o masă caldă. L-au dus ulterior la gara CFR Buzău și i-au luat bilet de întoarcere acasă.

„Băieți! Suntem mândri de voi! 👍”, e mesajul postat pe pagina de facebook a Poliției Română. Le adresăm și noi felicitări celor doi tineri polițiști pentru reușita combinației dintre austeritatea uniformei militare și umanitate.

loading...

3 comentarii la „I-au dat o masă caldă, bani de tren, l-au dus la gară…

  • Respect celor doi, se pare că încă mai există omenie pe acest pământ, tineri cu mentalitate și idei sănătoase, se vede clar că au beneficiat și de o educație bună, din partea celor de acasă.

    Răspunde
  • Bravo băieți!
    Sa va răsplătească Dumnezeu!

    Răspunde
  • Bravo! Felicitări celor doi polițiști!
    Oare câți politicieni au trecut pe lângă acest om cu mașinile lor foarte scumpe și l-au ignorat? Oare câți or mai fi ca acest om, care nu beneficiază nici de venitul minim garantat?
    Dar, de unde să știe politicienii cum este viața romanilor în realitatea când ei nu fac piața, iar doar cravata de la costum costa vreo 200 de Euro.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.