2,5 km continuitate! Pe două bulevarde importante din Buzău

Pe grupul de facebook „Bicicliști Buzoieni” au fost publicate fotografii cu noua pistă de bicicletă ce se va amenaja pe Bd. 1 Decembrie:


Noua pistă de biciclete va fi, prin fața gării CFR Buzău, în continuarea celei de pe Bd. Republicii:


Pista de pe Bd. Republicii

Se va crea astfel pe Republicii + 1 Decembrie un culoar de 2,5 km de pistă de biciclete. De la Podul Marghiloman până la Podul Drăgăicii (cu acces direct la pista de pe Bd. Unirii).

Primarul Toma a anunțat că traseul bike Republicii – 1 Decembrie va fi continuat, în viitor, către Bd. Industriilor (Zona Industrială) atât pe str. Drăgăicii, cât și pe Șoseaua Brăilei.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „2,5 km continuitate! Pe două bulevarde importante din Buzău

  • Adică una ce este folosita ca parcare și cealaltă ce este folosita de pietoni…nici una nu este delimitată, minciuni

    Răspunde
  • ….15 mins. city….prinde contur!…

    Răspunde
  • Vrem,nu vrem,usor ,usor devine si Buzaul un oras ,,ca afara” ! Pistele de biciclete au devenit in marile metropole (si nu numai) foarte utile pentru toti participantii la traficul rutier.Conditia e, sa nu fie masini parcate pe ele,cum se mai intampla din pacate,prin alte parti.

    Răspunde
  • Va rog sa îmi spuneți cati bicicliști folosesc pistele astea.Intamplator,lucrez pe str.Unirii.Cateva zeci de bicicliști.Atat.Nu suntem Olanda,nu avem cultura bicicletei.Suntem prea comozi,vrem sa ne dam jos din tigaia personala direct în magazin.Sunt și vor fi inutile.

    Răspunde
  • Așa zic și eu….vai de steaua noastră! L-aș ruga pe reporter să stea, de exemplu, o oră în orice punct dorește de pe bulevardul Unirii, unde deja „s-a amenajat” o pistă de biciclete și să ne spună câte biciclete trec pe acestă pistă în intervalul arătat! Restul, din nou, vai de steaua noastră!

    Răspunde
  • Reportere, lasă statul la poarta Palatului Comunal si umblă cu adevărat la pas (ia-l si pe tomy) si vedeti adevăratele probleme. Ce caută mașinile dacă s-a investit pt pistă pt biciclete? unii dintre comentatori,nu știu să meargă pe jos(de aceea folosesc mașinile) altii nu știu a folosi bicicleta.
    Recunosc, acum si la orice oră în oraș imi este fff practică bicicleta chiar si pt cumpărături usoare.
    La ce calvar a devenit traficul ,mori nu altceva. Mulțumim tomică.
    Este simply the best.
    Reportere, lasă comentariul dacă nu ești comunist.
    Mulțumesc.

    Răspunde
    • Pe Bd. Republicii se vor pune bolarzi sau bordură pentru a nu mai pătrunde mașinile.

      Răspunde
      • Deci se desfiinteaza statiile de autobuz sau autobuzul va opri in mijlocul strazii ?

        Răspunde
  • Pentru aia care se intreaba ironic ce cauta masinile pe partea vopsita a carosabilului, sa stiti ca legal acolo e inca carosabil.
    Pana nu se iau toate avizele si nu se face receptia finala acolo nu exista pista de biciclete ci doar carosabil vopsit pe un santier.
    Ori asta va mai dura ceva ani, nici macar pe Unirii nu s-au luat avizele si nu s-a facut receptia.
    Oricum la cati biciclisti sunt, n-au facut mare lucru, au taiat din carosabil si din trotuar care era folositor cetatenilor doar de dragul de a zice ca au facut ceva.
    Bicicletele sunt pentru tari comuniste si de lumea a 3-a unde doar nomenclatura are voie si bani sa aiba masini, iar plebea e fortata sa foloseasca bicicleta si autobuzul in sistem sardina.

    Răspunde
    • ,,,, cinste comuniștilor, bravo bicicliștilor!

      Răspunde
    • lasa, daca se poate si la altii cu bicla, se poate si la noi. Mai dam jos burtica, mai curatam arterele, mai facem un pic de exercitiu…. In legatura cu masina personala, stii cum se zice: orice invat are si dezvat.

      Răspunde
  • Decat sa aglomerezi orasul cu epavele care unii le numesc masini si care ar trebui scoase din uz,mai bine circuli cu bicicleta care inseamna mai putina poluare, mai multa sanatate iar bicilistii se vor inmulti dupa ce vor avea pe unde merge ,masini mai erau multe daca nu aveau sosele? si daca vor creste taxele pe rable o sa renunti la ea pana la urma ori iti cumperi una noua ,toate gunoaiele din Europa polueaza, prezinta riscuri pentru cine le conduc,si pentru cine se afla in apropierea lor mai bine fara ,de ce sa mimam ca suntem instariti,ca avem masini multe,haideti sa vedem realitatea .

    Răspunde
  • De ce nu s-a trecut în ședința CLM de ieri și rezolvarea unei probleme care tinde să devină tot mai enervantă și cronică : aceea a interzicerii mijoacelor de transport ultra-zgomotoase ( motociclete sau mașini ) pe timpul lăsării întunericului ! N-are rost să mai reiau aici consecințele acestor teribiliști care vor să-și etaleze decibelii motoarelor , mă întreb ce părere au Agenția de Mediu, Garda de Mediu, Direcția de sănătate publică, Poliția Națională, Poliția locală și de ce nu? – Primăria ? Sunt destule bombe cu ceas ( știute și neștiute ) și e păcat să nu cumva să avem și noi evenimente demne de ” știrile orei 17 ” … Vin alegerile și s-ar putea pierde niscaiva voturi pe o problemă ce s-ar rezolva imediat cu o Hotărâre a CLM-ului buzoian !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.