Ședință CLM Buzău, joi, ora 10.00. Proiecte importante

Mâine (joi), la 10.00, se va ține ședința ordinară pe luna august a CLM Buzău.

În cadrul ședinței e de așteptat ca primarul Toma să anunțe ziua (exactă) în care va avea loc inaugurarea, după modernizare, a Pieței Dacia.

Din informațiile reporterului buzoienii.ro, ziua cea mare ar urma să fie 8 septembrie

Cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi sunt cele privitoare la viitorul Aquaparc și la viitorul „Centru de Recreere și Pregătire” (sală de sport, bazin olimpic, 12 terenuri de tenis), plus organizarea Toamnei Buzoiene:

11.Disp-ordinara-31-AUGUST-2023

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Ședință CLM Buzău, joi, ora 10.00. Proiecte importante

 • Pfiuuu, credeam că ne anunța că va face primul lucru util prin Buzăul acesta și anume va începe să construiască parcări supraterane, daca subterane e complicat și gratuite, pe oriunde poate, in centru, printre blocuri, etc., daca tot are zeci de milioane de € pentru aquaparcuri și centre de recreere unde vor poposi „cei mulți” după ce fac recreerea prealabila prin viitorul proaspăt inaugurat centru pustiu al orașului.

  Hmm, ce sa zic, na fost să fie, mai așteptăm !

  Răspunde
 • O lucrare ce n-are nici o legatura cu ceea ce s-a promis initial, care a durat mai mult decat ar fi fost normal, care, de fapt mai mult incurca datorita eliminarii circulatiei auto prin centru, mai ales a transportului in comun!!! Acelasi efect s-ar fi obtinut cheltuind doar 10% cu simpla reparatie a vechiului pavaj!
  Initial, platoul Dacia a fost conceput pentru a crea spatiul necesar adunărilor populare ce ar fi urmat sa proslaveasca marile realizari si pe „ctitorii” lor (ceea ce dealtfel s-a si intamplat de cateva ori). Probabil ca nu s-a putut renunta la acest scop! Doar ca azi ar putea fi folosit cu brio si in scop opus!
  Exista o entitate in statul român care sa judece utilitatea unei investitii, costurile exagarate ale acesteia, sau daca rezultatul final seamana cu ce s-a promis initial?

  Răspunde
  • Rugăm consilierii, să folosească și logica gândirii. Ca să fie bine,nu de alta, pentru că termină cu asfaltarea străzilor și iar se umblă cu gropi pentru apă, cabluri…etc. La noi ca la nimeni.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.