Puștiul de 18 ani a scăpat nesancționat de poliție. Oare o fi corect ?

Passat-ul din imagine s-a rostogolit în jur de 60 de metri.

De la benzinăria OMV până la cea Rompetrol, unde s-a oprit pe contrasens (mare noroc că n-a venit nimic din față!).

Pe parcursul „cascadoriei” o roată i-a zburat și s-a oprit în benzinărie.

E la mintea cocoșului că puștiul de 18 ani care rula între semafoarele din Bariera Ploiești și parcarea Kaufland Sud („sediul” amatorilor de drifturi) a depășit cu mult viteza legală de 50 de km/h în localitate.

Asta ca să nu mai punem la socoteală faptul că nu a acordat prioritate jeep-ului Toyota Hillux care pornise virajul la stânga pentru a intra la benzinăria OMV.

Cu toate acestea tânărul șofer a scăpat fără nicio sancțiune din partea Poliției Rutiere.

„A fost o tamponare fără victime, iar cei doi șoferi implicați au ajuns la o înțelegere amiabilă. În acest caz Poliția nu a dispus alte măsuri” – IPJ Buzău

Reporterul buzoienii.ro își întreabă cititorii cât de corectă este decizia nesancționării puștiului punând în antiteză faptul că un șofer se alege cu amendă și 30 de zile de suspendare a permisului pentru – o banală și uneori trasă de păr  – neacordare a priorității la trecerea pietonilor.

Mai ales pentru un tânăr – în caz că nici părinții nu reacționează – lipsa sancțiunii se poate traduce și printr-o încurajare de a continua să circule la fel, „doar – ați văzut – n-am pățit nimic!”.


Citește și articolul: Suraj: „Domnul primar, contează mai mult un reclamagiu decât aceste câteva sute ?”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Puștiul de 18 ani a scăpat nesancționat de poliție. Oare o fi corect ?

  • Fiecare șofer a încălcat măcar o data limita de viteza sa simtă putina adrenalina. Dacă băiatul in cauza a avut ghinionul sa facă accidentul, a fost ceasul. Important este ca ambii au scăpat nevătămați și au ajuns la o înțelegere amiabila. Cert este ca fiecare a învățat o lecție din cele întâmple, nu cred ca el o sa se mai avânte prea curând la mersul cu viteza inconstienta. De ce se judeca atât de mult? I se putea întâmpla oricui.

    Răspunde
  • Domnule/doamna anonim/a, tin sa va contrazic. Daca la varsta asta cand presupun ca este incepator procedeaza asa, va dati seama cum va proceda toata viata: las’ ca merge ca nu a murit nimeni. Si daca urmatoarea fapta, incurajata de nesanctionarea acesteia, se lasa cu decedati? Tot asa reactionati? Sau sunteti o ruda sau prieten/a a tânărului? Credeti ca familia a fost straina financiar de decizia politiei? Pe viitor familia sa se gandeasca daca o sa poata sa plateasca viata unor oameni daca beizadeaua nu se va potoli.

    Răspunde
  • 3 luni fără permis plus amenda 1600lei ..daca si passatu ăla mai face drifturi…are frana de mana la buton..vrea putere să.si ia tractor

    Răspunde
  • Un fel de „„iartă-mă că ți-am spart capul ””.

    Răspunde
  • Aflati cine e taica.su ! Va fi interesant !

    Răspunde
  • Sa înțeleg ca toată lumea de aici… în frunte cu Tereaca are o problema cu capul… de ce crede lumea ca ar putea fi luată o măsură împotriva tânărului atat timp cât legea în vigoare permite înțelegerea amiabila… și nu este necesara interventia politiei….

    Răspunde
  • Unii ziceau ca ar fi chiar din familia politistilor… deci curata musamalizare, in casa, cum se face.
    Asta e coruptia in Romania.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.