Un căruțaș beat și agresiv a avariat mai multe autoturisme în zona Bd. Unirii. Polițiștii locali l-au condus la Săpoca pentru liniștire

În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe Bd. Unirii Nord la intersectia cu str. Prutului,  politistii locali din cadrul Serviciului Disciplina Rutiera au observat un atelaj care in timpul deplasarii a avariat mai multe autoturisme aflate in trafic.

Conducatorul atelajului a fost oprit de politistii locali si scos din trafic, moment in care au constatat ca acesta se afla in vadita stare de ebrietate si era foarte agresiv.

Carutasul are 38 de ani, este din Buzău și este recunoscut pentru agresivitatea sa.

A fost sanctionat contraventional si transportat la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca. În total s-au numărat zece autototurisme zgâriate. 

loading...

3 comentarii la „Un căruțaș beat și agresiv a avariat mai multe autoturisme în zona Bd. Unirii. Polițiștii locali l-au condus la Săpoca pentru liniștire

  • Nemernicul asta ,asa era sa faca si pe strada orizontului !!!noroc ca era politia si la oprit la timp ,trebui facut ceva de urgenta ca sunt enorm de multi care merg beti!!!! Dar obesrv ca politia nu le poate face nimica

    Răspunde
  • Si cine o sa plateasca toate belele? Ca pe asta nu il vad in stare, cu toate procesele care i s-or pune in carca… Si daca il baga la bulau si ii ia calul si caruta, tot nu isi scoate parleala. Chiar nu se poate lua nicio masura pentru a preintampina astfel de fapte?

    Răspunde
  • Sîmbătă i-au dat drumul acasă,pe str. Golea Vasile nr.14..Stătea cu căruta și calul pe stradă,și bea cu alți prieteni csre și ei erau cu căruța.Gălăgie,mizerie cît cuprinde.Rîdeau de polițiști că i-au dat drumul.
    Auraș Tereacă,transmite dlor de la poliție și primărie să ia măsuri cu el și ai lui pentru că sînt cu adevărat un pericol public.Nu este primul incident pe care îl provoacă.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.