Și primarul, și spectatorii regretă despărțirea!

A fost cea mai bună jucătoare de la SCM Gloria în acest campionat.

A marcat adesea când ne frigea buza mai tare, a reușit execuții personale când jocul scârțâia. A dat curaj coechipierelor, și-a descumpănit adversarele.

„E unul din cei mai buni centri din România, iar când se întâmplă să prindă o zi bună e chiar nr. 1 pe postul ei”, spunea Romeo Ilie despre ea la începutul campionatului. Adevăr a rostit antrenorul, lucru dovedit pe parcursul campionatului de jucătoarea din Bielorusia.

Astăzi, a fost ultimul meci al Dianei la SCM Gloria. A semnat de câteva săptămâni cu altă Gloria, cea din Bistrița, formație cu care va juca în Cupele Europene. Dar azi, la despărțirea de Gloria Buzău, atât Diana, cât și coechipierele, dar și unii dinspre spectatorii mai sensibili au vărsat una sau mai multe lacrimi. De emoție, dar și din cauza tristeții despărțirii.

Până și primarul în discursul de la final, deși nu și-a propus asta, a mers lângă nr. 21 , i-a mulțumit și a dat de înțeles că regretă despărțirea.

Diana a fost oprită apoi în mai multe rânduri și de spectatorii veniți la mantinelă. I-au mulțumit și i-au urat succes în carieră.

Aceleași lucruri i le transmitem și noi Dianei, dar și celorlalte fete care vor pleca. Cristinei Nan, surorilor Predoi, Mariei Gedroit și Iuliei Khavronina, dintre plecările sigure. Mulțumiri și pentru că deși semnaseră cu alte echipe au demonstrat profesionalism și au jucat corect până la final.

Fotografia de grup la final. Ultima bucurie împreună

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.