Locul din Buzău unde se claxonează cel mai mult

Înjurături și claxoane cât cuprinde.

Când n-o fac cei care vin de jos, de sub pod, o fac cei de sus.


Se întâmplă de o săptămână, la intersecția de la Mărăcineni dintre drumul județean și breteaua care vine de sub pod. Asta după schimbarea indicatoarelor și a priorității în intersecție.


Ce se întâmplă

Dintr-o obișnuință, poate de zeci de ani, unii șoferi șoferi nu se mai uită și la indicatoare.

Situația 1 (cu risc de accidente)

Sunt șoferi care vin dinspre Mărăcineni și Valea Slănicului care nu dau prioritate celor de pe bretea. Consecință: frâne bruște în înjurături.

Situația 2

Sunt șoferi care vin de pe bretea care nu văd indicatorul cu prioritate și se opresc în intersecție. Consecință: sunt claxonați și înjurați de cei care vin dinspre Mărăcineni.


Cauză

După-amiaza, la ieșirea oamenilor de la serviciu, se întâmpla ca podul de la Mărăcineni și, mai departe, Șoseaua de Centură, să se blocheze din pricina mașinilor care pătrundeau cu greutate spre Mărăcineni.

Acum, după schimbarea indicatoarelor, problema s-a rezolvat.

Cei din Mărăcineni și de mai sus ajung mai ușor acasă de la serviciu. În schimb, stau mai mult în coloană dimineața, când trebuie să ajungă în oraș.

Două vești bune, de la anul

În primul rând, de la anul, E85 se va elibera de aproximativ 75% din mașini. Umbrărescu va da gata autostrada Buzău – Focșani, iar turcii vor grăbi darea în funcțiune a nodului Buzău Est. În acest fel, E85 și podul de la Mărăcineni vor fi eliberate de traficul dinspre și către Moldova.

În al doilea rând, primarul din Mărăcineni, Dumitru Constantin, a promis în campania electorală că va asfalta drumul de rezervă, paralel cu DJ203 K, pe la postul de poliția din Mărăcineni cu ieșire pe breteaua de lângă pod.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Locul din Buzău unde se claxonează cel mai mult

 • Ferească D-zeu sa fi făcut un rond, sa rezolve toate problemele !

  Evident, cu condiția să nu-l burdușească de semafoare…. 🙂

  Răspunde
  • Unde e cazul să monteze bumpere (și nu pe termen lung, câteva luni), nimic … Nici lumini galbene la stop.
   I5n alte locuri îți rupi mașina aiurea …

   Răspunde
   • Au pus semafoare aiurea. La posta în centru nu puteau sa pună. Trece toată lumea aiurea. Și la Carrefour la fel, e un trafic..

    Răspunde
 • sa inteleg ca articolul asta a pornit de la comentariul meu de la celalalt articol ? cred ca ar tb sa specifici asta …

  „trebuie trasata si o linie pe carosabil … obisnuinta e mai puternica decat atentia asa ca se pot ivi situatii neplacute o perioada … presupun ca administratorul va face si asta daca are I”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.