Angajat Trans-Bus se miră de autobuzele second-hand aduse din Olanda

În curtea Trans-Bus se află deja nouă din cele cincisprezece autobuze second hand cumpărate din Olanda.

Într-un mesaj trimis pe adresa redacției, unul dintre angajații societății s-a mirat vizavi de modul în care se prezintă autobuzele:


„Eu nu știu ce oameni mai sunt și olandezii ăștia. Autobuzele sunt la mâna a doua, au fost folosite acolo, dar la interior sunt ca noi. Tapițeria e impecabilă, zici că nu s-a așezat vreun om pe scaunele alea. Dacă s-au dat și bani puțini pe ele, înseamnă că s-a făcut o afacere foarte bună. Au aer condiționat vara și căldură iarna, e o plăcere să mergi cu ele. Să vedeți și motorul ce silențios e, abia îți dai seama de el. Se vede că pe acolo nu sunt gropile și praful de la noi”, ne-a scris cititorul nostru.

Cele 15 autobuze ar urma să circule prin oraș din septembrie. Ele se vor adăuga celor 32 de autobuze deținute deja de Trans-Bus, ceea ce va aduce pe unele rute înjumătățirea timpilor dintre două curse.

Spre finalul anului, se vor achiziționa alte 15, pentru ca în 2018 să vină cele 30 de autobuze noi Euro 6 pe fonduri europene.

Cu o asemenea flotă de autobuze, în municipiu nu va mai fi nevoie de serviciul maxi-taxi.

Citește și articolul: „Șoferul nu s-a aplecat după nimic. Pur și simplu i-a fugit volanul în stânga”

În același timp, Trans-Bus a anunțat că se află în desfășurare licitația pentru achiziția sistemului e-ticketing. Cetățenii vor trebui să-și procure cartele și carduri ce trebuie validate în autobuz, iar actualele taxatoare vor fi redistribuite.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Angajat Trans-Bus se miră de autobuzele second-hand aduse din Olanda

 • Pai nu stiu de ce asa mirat acest om ! Adu un autobuz nou din Olanda si apoi sa mearga pe traselul de pe Transilvaniei ,si mai vorbim dupa un an , trebuie sa fii cretin sa gandesti asa , in Olanda e alta lume .

  Răspunde
 • Nu se va face nimic,credetima,atat timp cat edilul cere bani d bilet si unui copil care culmea nu are serv,si mai si spune ca vor disparea maxi-taxi,cum a ajuns iel la concluzia asta,se vor speria ai d autobuzele lui,si vor fugii sau cum?,din pct meu d vdre,e o gndire f proasta,d-le primar,sa va intre bn in cap,c va voi spune eu acum,atat timp cat p autobuzele d-tra se va platii bilet,vor merge bine merci si maxi,in momentul cand d-tra veti lasa cetatenii orasului,toti cetatenii sa mearga gratis,chiar si cateva luni bune,atunci acestia vor iezii d p piata,ptr ca la iei nu se vor mai urca ,ca vor platii,iar goale nu vor mai merge,n e logic,dar cum mafia e f mare d la primar in jos,nu se va intampla acest lucru,d c n recunoasteti ca tineti cu iei ci n cu cateanu de rand,si cu podul d la vadu pasii tot la fel ati facut,ca.l faceti,ca.l faceti si nu.l mai faceti,am auzit un von ca ar fii mana lu auto valmi,rusine sa va fie daca stati la vrajeala mafiotilor care a impanzit buzaul,si va pretati la banii lor murdari,hal d primar,sa va e rusine ca una spuneti,si alta faceti!

  Răspunde
 • Lucrez pentru o firmă din Olanda și circul în toată Europa!
  Cele mai bune străzi, autobenzi…sunt în Olanda.
  Nu trebuie să fi atent la indicatoare ca să-ti dai seama ca ai intrat în Olanda din Belgia sau Germania.Te uiți pur și simplu la șosea şi-ți dai seama ca ești în Olanda!

  Răspunde
 • Lucrez pentru o firmă din Olanda și circul în toată Europa!
  Cele mai bune străzi, autobenzi…sunt în Olanda.
  Nu trebuie să fi atent la indicatoare ca să-ti dai seama ca ai intrat în Olanda din Belgia sau Germania.Te uiți pur și simplu la șosea şi-ți dai seama ca ești în Olanda!

  Răspunde
 • Mai Andrei invata sa scri corect si dupa aceea vino si comenteaza pe aici.Pretul unui bilet la autobuz este de 1,5 lei iar la maxi taxi 2 lei.Acum daca cetateanul buzoian prefera sa circule cu maxi taxi fata de autobuz atunci avem o problema mare……

  Răspunde
 • Mai Andrei , tatutule , din pacate oameni ca tine au drept de vot :)) Nu stiu cum sa iti explic eu tie , dar ca tanar de 20 de ani privesc lucrurile in felul urmator. Este foarte buna alegerea desfiintarii de maxi-taxi deoarece este oricum ft ingust acel mijloc de transport , spre deobsebire de un autobus ccare este mult mai spatios si care este capabil sa care mai multi oameni si in al doilea rand , daca transbus preia toate liniile se va face un bilet unic, frumos , iti iei abonament sau bilet cu „N” numar de calatorii si totul va fi simplu. Plus de asta arata mult mai frumos ca in tot orasul sa fie numai autobuze.
  Ma rog Andrei dragule , tu vrei sa mergi pe moca la autobuz :)) haha , chicotesc de dragul tau. Si de unde ai vrea tu sa mai faca transbusul bani de intretinere , ca si asa la 1.5 lei biletu e saracie. In orase frumos dezvoltate (spre exemplu Brasov) biletul este 4 lei 2 calatorii. Multumeste te cu ce ai ca oricum d-nul primar a inceput sa faca treaba cu Buzaul nostru.
  Te-am pupat!

  Răspunde
 • Doamne, cum au ajuns dulaii sa invete leii! E de tot hazul…. noroc ca mai sunt si tineri de 20 de ani, carora le merge mintea.

  Răspunde
 • Ce-si mai lauda faptele oamenii, sigur acest angajat Trans Bus e vreunu cu „fonctie” vorba marelui Caragiale. Daca nu le-a laudat nimeni faptele si le lauda ei. Offf….daca s-ar face asa niste cercetari cate s-ar afla despre cate unii….

  Răspunde
 • Au mai furat si acuma cativa bani din achizitia acestor autobuze doar toader si toma au fost impreuna in Olanda sa imparta bacsisul .
  Bravo lor cetateanul plateste .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.