Anunț de ultimă oră al Trans-Bus. Iată ce se întâmplă cu abonamentele gratuite pentru pensionari. Distribuie ca să afle cât mai mulți

Conducerea Trans-Bus a răspuns în urmă cu câteva minute solicitării formulate de buzoienii.ro privitoare la abonamentele gratuite ale pensionarilor.

Pe adresa redacției s-au înmulțit în ultimele săptămâni întrebările seniorilor buzoieni referitoare la acest aspect în condițiile în care actualele abonamente au valabilitate doar până la sfârșitul acestui an.

„Avem o veste bună pentru pensionarii din Buzău. Am decis chiar acum prelungirea valabilității actualelor abonamente până la sfârșitul lunii februarie. Așadar, nu mai e nevoie să vină acum în prag de sărbători, e și frig afară, pentru a sta la coadă. Vor putea circula fără probleme cu actualele abonamente până în februarie”, a anunțat directorul Trans-Bus, Gică Toader.

Iată că în acest fel pensionarii vor beneficia de gratuitate nelimitată cel puțin până la finele lunii februarie.

Citește și articolul: S-a furat! Chiar așa de rău de rău s-a ajuns în Buzău ?

Atunci urmează a se decide dacă se va prelungi gratuitatea nelimitată ori se va elibera doar un număr limitat de călătorii.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Anunț de ultimă oră al Trans-Bus. Iată ce se întâmplă cu abonamentele gratuite pentru pensionari. Distribuie ca să afle cât mai mulți

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.