Apostu: „Locatarii de la bloc interesați să ne scrie”

Bicicletele din fotografia de mai jos sunt găzduite de primul astfel de garaj din oraș:Garajul de probă a fost montat lângă blocul ANL de pe Bd. 1 Decembrie.

Întrucât testul a fost considerat de succes, urmează trecerea la o nouă etapă.

„Am prins în bugetul pe acest an, amplasarea a 15 astfel de garaje de biciclete. Locatarii de la bloc care sunt interesați trebuie să ne adreseze cereri scrise. Fie pe buzaucityreport.ro, fie pe mail la adresa ghiseu.unic@primariabuzau.ro”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu,


Orașul Buzău a investit sume importante în ultimii ani în realizarea unor noi piste de biciclete.

„De la 0 kilometri în 2016 am ajuns la 20 km în 2024. E ceva! Evident, vom continua investițiile în acest domeniu. Chiar acum se realizează pista de biciclete, 1,4 km, pe Bd. 1 Decembrie, urmează strada Drăgăicii pentru a realiza conexiunea cu Bd. Industriilor”, a explicat viceprimarul.

Cea mai frumoasă pistă de biciclete din oraș a fost realizată de firma Troia pe Bd. Republicii.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Apostu: „Locatarii de la bloc interesați să ne scrie”

  • Domnule reporter, va las pentru comparatie proiecul pilot facut la Tulcea. Domnul vice a stat cam prost la capitolul inspiratie propunand acea baraca nesecurizata care nu se ridica la nivel de 2024.
    Am ales modelul abordat de Tulcea pentru a nu exista remarci de genul: „noi nu ne comparam cu Clujul”, cu toate ca e posibil ca cel de la Cluj sa fie mai ieftin. Oricum ambele variante au acces cu cartela si supraveghere video si sunt mult mai sigure decat cea propusa.
    https://www.youtube.com/watch?v=Uyyad7x6Erc

    Răspunde
  • Poate montați o parcare de biciclete și la bl 32A aleea margaretelor nr5 că după ce e spațiu mic pe casa scării ,mai avem lăsate biciclete și deabia poți să treci.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.