Tică Dănilescu: „M-am mutat la Năeni, am și buletin de Buzău!”

E cel mai titrat conducător din fotbalul românesc.

Tică Dănilescu a câștigat cupe și campionate atât cu Steaua, cât și cu Dinamo:Noutatea, dezvăluită de Viorel Ion reporterului buzoienii.ro, e că Tică Dănilescu s-a făcut buzoian!

„S-a mutat la noi, în județul Buzău, locuiește la Năeni de unde e soția dânsului. L-am implicat și în fotbalul local, mă va ajuta pe mine la școala mea de fotbal, pe care o voi repune pe picioare”.

Când a spus asta, „Vioară” era chiar la Năeni, în casa lui Tică Dănilescu și a comutat apelul pe video. În cadru a apărut Tică Dănilescu, alături de trofeele sale.


Tică Dănilescu: „Da, m-am făcut buzoian. Locuiesc la Năeni, mi-am făcut și buletin de Buzău acum. Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, vă dați seama, fotbalul e viața mea. O să-l ajut de-acum pe Viorel Ion la școala lui de fotbal și în acest fel fotbalul buzoian”.

Foto: O primă implicare a lui Tică Dănilescu în fotbalul buzoian, la Sala Sporturilor la o competiție pentru copii și juniori
Foto: În octombrie 2023, la împlinirea vârstei de 75 de ani, la terasa lui Viorel Ion din Crâng

Într-o postare recentă pe facebook, clubul de fotbal al lui Viorel Ion a anunțat cooptarea, pe lângă Tică Dănilescu, și a cunoscutului fotbalist Ciprian Petre.


Galactic Buzău face selecție pentru copii între 6 și 10 ani:


Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.