Au devalizat reciepientul RER pentru a scoate pet-urile dinăuntru. Imagini demne de India: au venit cu căruța și au răsturnat gunoiul din pubele

Imagini demne mai degrabă de India decât de o țară din Uniunea Europeană ne-au fost trimise azi de un cititor fidel.

Doi cetățeni rromi au trecut la vandalizarea unui recipient al RER Ecologic în care se colectează deșeuri reciclabile.

Aceștia n-au avut târșă în a răsturna pubela, întrucât gura de vizitare prin care se eliberează deșeurile strânse se află în partea inferioară. 

Responsabilii RER afirmă că această faptă poate fi încadrată la categoria furt, întrucât deșeurile depuse de cetățeni intră în proprietatea RER, iar din reciclarea acestora se menține un preț mai mic pentru populație al serviciului de salubritate. 

Demn de India este și faptul că rromii strângători de peturi din plastic fac traseu de la o rampă de gunoi la alta cu o căruță trasă de cai. 

În plus, rromii au fost reclamați de cetățenii de la bloc și de faptul că în căutare de peturi au răvășit și dat pe jos conținutul pubelelor de gunoi. 

Ce impresie și-or fi făcând despre România cetățenii din țările civilizate ale Europei care ajung la Buzău și văd astfel de imagini ?

Din păcate, nici poliția locală n-are ce le face respectivilor întrucât scormonitorii prin gunoaie nu le plătesc nicioadată

Auraș Tereacă

 

 

loading...

2 comentarii la „Au devalizat reciepientul RER pentru a scoate pet-urile dinăuntru. Imagini demne de India: au venit cu căruța și au răsturnat gunoiul din pubele

  • Auraș , știu că nu ai să fii de acord cu mine ,dar vreau să te întreb .Romii ăștia care devalizează pubelele de gunoi în căutare de peturi ,mai au vreo sursă de venituri ,? Ce pun ei pe masă copiilor lor ? De ce nu faceți în așa fel încât să-i puneți la treabă ,muncitori stradali sau ce pot ei să facă ,și să nu mai fure ? Nu am să înțeleg niciodată de ce oamenii ăștia urgisiți de viață nu ar accepta mătura sau lopata în mână ,în loc să scormonească prin gunoaie .Ar câștiga mult mai bine și ar avea și un serviciu mai curat .Spun toate astea pentru că romii cel puțin din Buzău ,sunt foarte mulți ,și mie cel puțin îmi stârnesc milă ,trăiesc la limita subzistenței și numai când îi vezi ,te fac să îți întorci capul .E o pată discordantă și cu imaginea orașului .Îți spun dați-le de muncă și convingeți-i că așa e cel mai bine pentru ei ,Mă gândesc că totuși sunt oameni și ei ,nu trebuie să aruncăm cu piatra .

    Răspunde
  • Adriane, daca vrei, poti sa ii iei acasa la tine… pe toti! Si uite asa s-a rezolvat problema conationalilor la noi la Buzau.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.