Au venit trenulețele. Mici și mari se pot plimba azi în parcurile Crâng și Tineretului. Iată ce obiective pot fi vizitate astăzi de „Noaptea Muzeelor”

Mici și mari se vor plimba gratuit toată ziua prin parcurile buzoiene Crâng și Tineretului, dar și prin oraș, după ora 19.00, cu cele două trenulețe aduse special pentru „Noaptea Muzeelor” de la Sinaia.

De la ora 19.00 până la ora 01.00 cele două trenulețe vor face curse pe traseul dintre Muzeul Județean și Colegiul BP Hasdeu cu trecere și pe la Palatul Comunal. 

Pe lângă Muzeul Județean, în această seară, în intervalul orar 19.00 și 01.00, buzoienii vor putea vizita gratuit Palatul Comunal, Vila Albatros, Muzeul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei din incinta centrului eparhial și casa Vergu-Mănăilă de pe strada Războieni, care găzduiește Muzeul de Etnografie și Artă Populară.

La Palatul Comunal buzoienii vor fi întâmpinați de primarul C-tin Toma și cei doi viceprimari.

„Probabil că sunt mulți buzoieni care nu au intrat niciodată în palat pentru că nu au avut treabă. În seara asta este momentul potrivit. Nu se va putea intra în birourile funcționarilor, dar se pot vizita holurile, parterul și etajul, vor fi mai multe expoziții, iar în sala de festivități a primăriei vor rula mai multe filme documentare despre palatul Comunal și Municipiul Buzău”.

Auraș Tereacă

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.