Chiar așa de rău am ajuns ? + Propunere surpriză!

Un amic mi-a zis ieri, în timp ce discutam despre Gloria (seniori), că la juniori e jale.

„Știi că au pierdut un meci la U16 cu 12-0 pe teren propriu ?”

N-am crezut, am zis că-i o exagerare. Dar omul mi-a trimis apoi printscreen de pe site-ul clubului.

După 12-0, ai noștri și-au revenit și au pierdut meciul următor doar cu 6-1!


Nu știu cine-i antrenor la grupa U16, cum s-a ajuns aici, care sunt explicațiile.

Dar găsesc că nu-i în regulă, că trebuie făcut ceva, și cred că dvs., cititorii acestor rânduri, gândiți la fel.

Amicul care mi-a furnizat informația de mai sus a venit și cu o propunere. „De criticat e ușor, mai greu să vii cu soluții”, a zis el.

„Domnilor, dacă Viorel Ion nu e bun la seniori sau nu are voie, de ce nu-l puneți măcar la juniori ? Aduceți-l pe Vioară șef la Centrul de Copii și Juniori. La ce ochi are, în doi ani le dăm noi adversarilor de la șase în sus, iar peste patru ne dă și jumătate din jucătorii de la echipa mare. Dacă nu-l aveți, vă dau eu numărul lui Viorel Ion. Garantez că vine și neplătit”.

În 2007, Viorel Ion aducea 15 mii de oameni la stadion și pe Gloria în prima ligă
E oare Buzăul atât de tare la fotbal, încât să-și permită să țină pe bară un om precum Viorel Ion ? După tot ce s-a întâmplat în ultimii ani pare că nu. Chiar dacă Viorel Ion a făcut niște prostii acum 7-8 ani, fotbalul buzoian îi este dator. Și Gică Popescu a greșit, dar lumea l-a iertat după tot ce a făcut pentru fotbalul românesc. Nu merită și Vioară al nostru o a doua șansă ?

loading...

10 comentarii la „Chiar așa de rău am ajuns ? + Propunere surpriză!

 • A inceput iar concertul de „Vioara”? Ati innebunit oamenii cu Vioara asta de vreun an-doi. Daca nu la seniori, macar la juniori, daca nu antrenor, macar electrician pe stadion, daca nu acum, macar la anul, daca nu cu tragere de inima, macar de nevoie… Sa puna doi antrenori, ca sa-l aduca si pe Vioara, numai sa scapam concertul asta de Vioara continuu

  Răspunde
  • ÎN FINAL TOT LA VIOREL ION VOM AJUNGE! N ARE TREABA UNA CU ALTA!

   Răspunde
   • Corect, sa vina Ion Viorel ca sa-i invete de mici sa faca blaturi si pe ce meciuri sa parieze. Terminati ba cu Ion Viorel la Gloria Buzau. Daca e asa de meserias cum il considerati voi, de ce nu si-a gasit un angajament in fotbal in alta parte? Oare pentru ca nimeni nu doreste sa isi asocieze imaginea cu un blatist?

    Răspunde
  • Merită o a doua șansă la el acasă nu la stadion pe banii noștri !

   Răspunde
 • Din ,,Vioară” a ajuns contrabas , și-a ,,tatuat-o” singur pe…etichetă și așa va rămâne !

  Răspunde
  • Emoționante mesaje.. a doua șansă.. cam ce cotă o fi să îmi dea lacrimile! Asta mi se pare cea mai tare: să educe generațiile viitoare! 1×2
   Oricum, își poate demonstra abilitățile la școala proprie cu un real succes… under2.5

   Răspunde
 • Ion Viorel nu poate fi salvatorul fotbalului buzoian doar pt.ca e din Mărăcineni. Problemele cu pariurile nu ar trebui sa ii mai dea dreptul nici măcar la propunere. Valabil și pt lotul u16. Trebuiesc eliminați cei care fac echipa în funcție de părinți, nu de jucători.

  Răspunde
 • Ce iti mai place sa traiesti din amintiri si sa insisti cu Ion Viorel.

  Răspunde
 • Poblema este sistemica.
  Investitiile in sport trebuie sa priveasca sportul de masa, infrastructura. Sportul de masa este investitie in sanatate si baza de selectie pentru sportivii de performanta.
  Primaria Buzau investeste in cluburi ce se vor de performanta, nu in sportul de masa, deloc in sanatate.
  Primaria Buzau investeste foarte multi bani in mercenari din patru zari. Si, se mai mira apoi ca echipele sportive nu au fani, sustinatori. Nu au cum sa aiba daca nu sunt si jucatori formati de club, daca jucatorii vin si pleaca. Si, fara fani, nici rezultate nu sunt. Desigur, nu este nici pricepere in management sportiv si economic. Bani tocati aiurea cand altele sunt prioritatile buzoienilor. Bani tocati aiurea fara ca buzoienii sa fie macar consultati. Cica banii alocati cluburilor sportive locale sunt bani de promovare a Buzaului. Pai, promovare de 4-5 milioane de euro, excesiv de scumpa.

  Răspunde
 • Aloooo, primăria, CJ, vindeți tâmpeniile astea de caricaturi de așa zise echipe de fotbal !

  Minicocalarii și viitor-cocalarii numiți fotbaliști pe-aici pe la Buzău n-au decât să fie plătiți să-și cumpere BMW-uri din banii cui i-o conveni să-i fie parazitate buzunarele, EU și zeci de mii de locuitori ai acestui oraș NU VREM acest fapt !

  Fotbalist ajungi mergând și dând probe la o academie unde-ti este constatat talentul, sau lipsa acestuia, după caz, nu pe baza de faptul că tac-tu e membru PSD si nuș ce „om de afaceri de succes” local !

  E nevoie sa organizăm un manifest in acest sens ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.