Comisia de Licențiere a vizitat stadionul Gloria. Iată ce trebuie făcut pentru ca Juventus București să joace la Buzău. Implicați Ad. Petre și primarul Toma

 

Șeful AJF Buzău, Adrian Petre, ține mult să le aducă microbiștilor buzoieni plăcerea de a urmări din nou meciuri de liga I. Iar veștile sunt încurajatoare:

„Chivorchian a zis da. Imediat ce stadionul din Crâng va primi licența, Juventus va veni la Buzău. Iar lucrurile au avansat deja. Săptămâna trecută a venit la Buzău pentru a inspecta stadionul și Comisia de Licențiere a LPF. Sunt câteva lucruri care trebuiesc făcute. La stadion a venit și primarul C-tin Toma, a promis că se vor face. E vorba de două lucruri mai importante și alte câteva mai mici. În primul rând, trebuie refăcut sistemul de supraveghere video. Din 16 camere video, doar una mai e funcțională. Și la tabloul de comandă au dispărut obiecte, precum joystick-ul cu care se comută de la o cameră la alta. Apoi, trebuie refăcut sistemul de acces pe bază de turnicheți. Toate acestea costă destul de mulți bani. Apoi, trebuie refăcut gardul din dreptul peluzei oaspeților, rupt de galeria Rapidului pe când Gloria juca în A. De asemenea, trebuie schimbate scaunele de la tribuna oficială, și puse scaune în tribună pe unde mai lipsesc. Trebuie puși în funcțiune și hidranții, sunt mai multe lucruri minore, unele dintre ele au început deja să se facă”.

Conform lui Petre, primarul Toma a venit la stadion, și-a notat tot ce trebuie reparat și a dat dispoziții pentru a se face.

Citește și articolul: Ghici câți muncitori lucrează acum la podul de la V. Pașii ? Iată și explicația constructorului

Debutul lui Juventus la Buzău ar urma să se producă pe 21 octombrie cu Sepsi Sf. Gheorghe, primul din retur pe teren propriu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.