Comunicat RAM Buzău: „E un nou abuz al Ecogen. Suntem cu plățile la zi!”

RAM Buzău a emis azi un comunicat de presă în care anunță posibilitatea ca firma privată Ecogen să oprească de sâmbătă furnizarea apei calde către buzoieni.

Directorul Aurel Gubandru vorbește despre un abuz al Ecogen – în condițiile în care RAM e cu toate plățile și obligațiile contractuale la zi.

Există riscul ca 4-5 mii de locuințe branșate la sistemul centralizat să nu aibă mai multe zile apă caldă. Cei trei mii de abonați din Micro XIV nu vor fi afectați, probabil nici cei din Micro III, unde există centrale de cartier funcționale

Ne exprimăm totuși speranța ca acest abuz, să nu se repete și de aceasta dată”, e dorința șefului RAM.

Sistare-acm-17.08.2019-RAM-final

În situația în care nu va găsi înțelegere la Ecogen, RAM pregătește o variantă de rezervă, punerea în funcțiune a cazanului propriu, instalat la PT4 Dorobanți. Însă, dacă Ecogen va opri apa caldă de sâmbătă, vor trece – se pare – câteva zile până când noul sistem, propriu, al RAM va putea funcționa.

Cazanul de apă caldă pe care RAM încearcă să-l pună în funcțiune

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Comunicat RAM Buzău: „E un nou abuz al Ecogen. Suntem cu plățile la zi!”

 • Hopaaaa , Domnilor de la RAM !!! v-a intrat morcovelul , dar cand cand erau temperaturi de 10 grade afara iar voi dadeati caldura ca pentru -30 grade de stateam cu geamurile deschise si aruncam banii pe fereastra ???????? Cand sunam la Dispecerat spuneau ca asa au primit ordin. Uite ca roata se invarte si la modul pompieristic in care lucrati acum sa faceti un sistem functional facut franjuri prin debransarea oamenilor la indemnul unora ma indoiesc ca veti reusii .

  Răspunde
 • Foarte bine, sa se inchida cu totul aceasta gaura neagra care a produs averi nemasurate pentru unii smecheri.

  Răspunde
 • RAM nu a avut nici o șansă după ce vechii primari au „pierdut” CET-ul si Ecogen a vrut să câștige cât mai mult.

  Răspunde
 • Vax albina…….ecogen e firma privata si trage obloanele cand activitatea devine nerentabila.Asta cu abuzul e o mentalitate comunistoida si atat.Nimeni nu pote fi obligat sa mearga in pierdere .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.