Cooperativa munca în zadar!

S-au furat pentru a doua oară – în această lună – trandafirii puși pe Bd. 1 Decembrie.

Un buzoian a postat pe facebook fotografii din locurile unde trandafirii au fost smulși iarăși din pământ:La fel s-a întâmplat lângă pista de biciclete și de pe Bd. Republicii.

Astăzi, muncitorii de la Troia au completat – din nou – trandafirii furați, dar încercarea de a face frumos la Buzău aduce cu expresia „cooperativa, munca în zadar”:
Cu câteva zile în urmă, din mersul mașinii, reporterul a zărit trei femei cu fuste înflorate cum rupeau cu multă ambiție lalelele galbene de pe Bd. Unirii, zona pasajului subteran.

Două femei care stăteau de vorbă în preajmă le-au luat la rost, dar pirandele n-au făcut decât să râdă și să se mute la următorul pâlc.

Citește și:

loading...

16 comentarii la „Cooperativa munca în zadar!

 • Mai puneti, mai puneti, ca avem taxe de ne indoiti, avem de unde.

  Răspunde
  • Prinși, dată o mamă de bătaie, și gata problema

   Răspunde
 • Deci pana și tu ca reporter recunoști ca toate instituțiile astea de forta sunt inutile când e vorba de minoritari.Sa nu mai zic de aceasta asa zisa liniște infracțională din campania electorala,care sa ne facă sa credem ca Buzăul e un oraș sigur datorita conducerii.Dar nu mai departe de acum câteva zile a fost un atac cu elecrosoc asupra unui om,pe Unirii sud.Vreo nota informativa ceva?Nimic. Trebuie sa credem ca e liniște.Ca nu vezi picior de polițist decât în centru,asta e alta poveste.

  Răspunde
 • Cine le rupe ar trebui pus din banii lui sa planteze flori in tot orasul. La cat de retardati suntem nu meritam nici sa traim.

  Răspunde
 • Simileasca, Primăverii, Poștă, Tohaneni. Ce pretenții să ai de la românii cu doi de „r”

  Răspunde
 • Pirandele nu plătesc nici o taxa. Votează în schimb. Sa se ducă primarul la centrul lor din Simileasca, la bulibasa. Prea li s a dat nas. Eu personal ma simt discriminat. De ce nu exista în fiecare cartier câte un centru asa ca al lor sa preia dosarele care trebuiesc duse la DAS. Nu vedeți ca ne iau de prosti. Și mai prosti cei care nu i trimit la munca și le dau fel de ajutoare.

  Răspunde
 • Tot dl Toma e de vină, desigur
  Așa ne-am învățat să spunem de vreo 6 luni încoace
  Verificate camerele și altoiți cu dosar penal pentru furt, jeguri de oameni

  Răspunde
  • Domnule reporter, trandafirii de pe Aleea Trandafirilor unde sunt? S-a promis ca vor fi replantati, dar au trecut 2 ani și nimic.

   Răspunde
 • LEGILE SUNT PENTRU FRAIERI NU PENTRU CEI CU CEFA GROASA AU AVOCATI SI BANUTI SI II SCOT PE CAZ DE BOALA CA SUNT NEBUNI SI CE SA I FACI UNUI NEBUN NIMIC ASA CA CIOCUL MIC POLITI LOCALA CU TOTI PENSIONARI ANGAJATI NU AU CU CE

  Răspunde
 • Totusi de ce pe Republicii s-au apucat asa tarziu sa puna, din moment ce inteleg ca receptia s-a facut de anul trecut?
  S-a receptionat fara sa fie executate toate lucrarile din proiect?
  Macar nu au anuntat si locuitorii din zona ca vor veni sa planteze, ca sa nu mai iasa locuitorii sa dea cu sapa si sa planteze ei trandafiri si flori pe timpul si banii lor pe parloaga lasata in urma.

  Răspunde
 • Reportere, dar nu aveai frâne la mașină sau ce s-au întâmplat de n-ai oprit când ai văzut că pirandele vandalizează domeniul public?

  Nu e și orașul tău? Nu-i responsabilitatea ta? Ce ai făcut tu că cetățean când ai văzut pirandele că rup flori?
  Nu ca reporter, ci ca cetățean am vrea sa ne spui ce ai făcut și dacă ai făcut bine.

  Răspunde
 • Hehe… si sustineti ca era rau in comunism. Ce alegeti? Papica mai putina si silueta supla, sau burta din plin, libertate absoluta si legi pentru smecheri? Vreti sa-i vedeti pedepsiti? Atunci trebuie sa apara un partid care doreste sa instituie legile din singapore. Eu pe aia i-as vota. Nici comunisti, nici pro-rusi ca haur, dar nici ce-i acum, unde toti au drepturi, iar fraierii cinstiti doar obligatii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.