Iată ce decizie au luat azi Poliția și Primăria Buzău după ultimele accidente grave din zona Kaufland!

Trecere desființată. Accident grav săptămâna trecută

Reacție a poliției și a municipalității după seria de accidente grave de pe str. Frăsinet, din dreptul magazinului Kaufland.

Astăzi a fost convocată Comisia de Siguranță Rutieră în urma căreia s-a decis desființarea celor două treceri de pietoni problematice.

Prima trecere ce se va desființa e cea din dreptul aleii folosite pentru aprovizionarea magazinului Kaufland (aproape de garajele auto ale locatarilor din Micro III).


A doua trecere (înspre parcarea Kaufland) ce se va desființa

Cea de-a doua trecere care va dispărea e cea care duce acum înspre parcarea Kaufland.


Pe aici se va face noua trecere de pietoni cu semafor cu buton

În schimb se va înființa o zebră nouă, fix între cele două care se desființează, acolo unde există deja o alveolă realizată dinainte pentru acest scop.

În acest fel pietonii vor trece prin fața magazinelor Tacco, Deichman și C&A din clădirea de lângă hypermarketul Kaufland.

O altă noutate e că aici va monta un semafor cu buton, variantă pe care toți buzoienii, pietoni și șoferi deopotrivă, o consideră excelentă.

Citește și articolul: Nebunie! Iar urlă salvările! Alt accident pe drumul spre Ploiești!

Iată comunicatul oficial emis de Primăria Buzău:

anunt privind zona Frasinet

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Iată ce decizie au luat azi Poliția și Primăria Buzău după ultimele accidente grave din zona Kaufland!

  • Mergeti pe soseaua Bradenu Smardanu sa vedeti ce gropi sunt

    Răspunde
  • Daca ar fi respectata viteza de 50 Km/h nu ar fi probleme.Mai este si problema pietonilor care nici macar nu se asigura, se arunca practic in fata masinilor, cit si vorbitul la telefon pe trecere ,, o problema grava” efectiv parca sunt teleportati nu-i interereseaza nimic ce se intimpla in jurul lor. Asta tine de educatie si bun simt!

    Răspunde
  • In municipiul Buzau sunt mai multe treceri de pietoni cu risc mare, exista in aceasta comisie cineva care sa raspunda in aceste cazuri !!???, trecerile de pietoni nu se amplaseaza dupa ureche !!!, se fac studii si se proiecteaza dar mai mult se fac simulari in zona de amplasare, cel putin asa se procedeaza intr-o tara careia sa ii pese de cetatenii sai , la noi dupa cum ii taie capul, dupa interese sau uneori din prostia unora cu stampila, cazuti in cap ce fac parte din aceste comisii, ne meritam soarta cu oameni pusi din interes incapabili sa inteleaga ce raspundere este in aceste cazuri, uneori intre viata si moarte.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.