Iată ultimul mesaj al primarului către buzoieni. Despre locuri de joacă, platforme îngropate, transport, asfalt. Plus o invitație

În urmă cu câteva minute, primarul C-tin Toma a postat pe propria pagină de facebook, tradiționalul raport săptămânal către buzoieni. Vă salut dragi buzoieni!

„Vreau pentru început să mă adresez buzoienilor care lucrează în afara țării sau în alte orașe din România, pe care îi aștept cu mare drag să ne întâlnim in data de 18 august, ora 11 în sala Stan Săraru a Primăriei. Vă invit să vă înscrieți fie telefonic la numarul 0238 710 562, fie pe mail la adresa primbz_cabinet@buzau.ro. Intâlnirea va fi difuzată live pe facebook.

Referitor la săptămâna trecută, vă informez că în cadrul sedinței Consiliului Local din data de 27 a fost aprobată prima rectificare de buget din acest an, prin care am alocat finanțare pentru câteva noi proiecte ce vor fi realizate până la finele anului, de exemplu:
– asfaltarea a 15 străzi din centrul orașului
– achiziția a încă 15 autobuze, pe lângă cele 15 care deja vin în luna august
– încă 7 noi locuri de joacă ce vor fi amenajate, pe lângă cele 5 aflate în diferite stadii
– încă 10 noi platforme de gunoi îngropate, pe lângă cele 11 pe care până la sfârșitul lunii august vom începe să le realizăm fizic

În săptămâna care a început vom avea o ședință extraordinară de Consiliu Local, ce va avea pe ordinea de zi două proiecte de hotărâri importante:
– aprobarea înființării Clubului Sportiv Municipal Gloria Buzău, cu 6 secții sportive
– înființarea in colaborare cu Rotary Club Buzău a unui centru științific Explorer, ce va avea ca obiectiv atragerea tinerilor buzoieni spre științele exacte și tehnologiile moderne și pregătirea, în acest fel, a viitorului economiei buzoiene.

Vă mulțumesc și vă doresc o săptămână cu mult spor!”

Vă salut dragi buzoieni!Vreau pentru început să mă adresez buzoienilor care lucrează în afara țării sau în alte orașe din România, pe care îi aștept cu mare drag să ne întâlnim in data de 18 august, ora 11 în sala Stan Săraru a Primăriei. Vă invit să vă înscrieți fie telefonic la numarul 0238 710 562, fie pe mail la adresa primbz_cabinet@buzau.ro. Intâlnirea va fi difuzată live pe facebook.Referitor la săptămâna trecută, vă informez că în cadrul sedinței Consiliului Local din data de 27 a fost aprobată prima rectificare de buget din acest an, prin care am alocat finanțare pentru câteva noi proiecte ce vor fi realizate până la finele anului, de exemplu:- asfaltarea a 15 străzi din centrul orașului- achiziția a încă 15 autobuze, pe lângă cele 15 care deja vin în luna august- încă 7 noi locuri de joacă ce vor fi amenajate, pe lângă cele 5 aflate în diferite stadii – încă 10 noi platforme de gunoi îngropate, pe lângă cele 11 pe care până la sfârșitul lunii august vom începe să le realizăm fizicÎn săptămâna care a început vom avea o ședință extraordinară de Consiliu Local, ce va avea pe ordinea de zi două proiecte de hotărâri importante:- aprobarea înființării Clubului Sportiv Municipal Gloria Buzău, cu 6 secții sportive- înființarea in colaborare cu Rotary Club Buzău a unui centru științific Explorer, ce va avea ca obiectiv atragerea tinerilor buzoieni spre științele exacte și tehnologiile moderne și pregătirea, în acest fel, a viitorului economiei buzoiene.Vă mulțumesc și vă doresc o săptămână cu mult spor!

Posted by Constantin Toma on 31 Iulie 2017

loading...

4 comentarii la „Iată ultimul mesaj al primarului către buzoieni. Despre locuri de joacă, platforme îngropate, transport, asfalt. Plus o invitație

 • Deja suntem DROGATI de asa multe asfaltari , Un drogat doar vede ca sunt !!!!!!!!!! de ASFALTARI vorbeam , Deja Domnule Tereaca nu prea mai stii de partea cui esti !!!!!!!

  Răspunde
 • Tu,Andrei,ești doar beat,doar așa nu vrei sa vezi,ceea ce S-a făcut sau ești unul din gașca veche care nu mai ,,suge,, din bugetul local.

  Răspunde
 • Tu,Andru,ești doar beat,doar așa nu vrei sa vezi,ceea ce S-a făcut sau ești unul din gașca veche care nu mai ,,suge,, din bugetul local.

  Răspunde
 • Ziariștii trebuie să fie de partea adevărului, a informării corecte a cetățeanului, nu de partea uneia sau alteia dintre găștile politice sau infracționale. Numai că se vede treaba că v-ați cam dezobișnuit cu imparțialitatea și credeți că toți trebuie să scrie cum îi place celui care dă șpaga.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.