„La primăvară începem!” |Unde se va face

Noul cartier din Buzău se va face pe un teren situat în vecinătatea Parcului Tineretului.

Vezi foto din satelit, vizavi de clădirea Hidroelectrica

Constructor va fi Concas, cea mai importantă firmă de profil din Buzău.

„Dacă nu vor fi probleme în obținerea autorizațiilor, la primăvară, în aprilie-mai vom începe”, a anunțat Ionel Gagu, directorul Concas.

Concas va lucra anul viitor și la extinderea cartierului Orizont cu încă 60 de vile (faza a patra) – CLICK AICI pentru detalii

Pe lângă parcul Tineretului ar urma ca anul viitor și Primăria Buzău să deschidă un nou drum care să ajungă la digul râului Buzău și apoi la podul de la Mărăcineni.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„La primăvară începem!” |Unde se va face

 • Mda… Cu siguranţă va ieşi ceva mai frumos şi mai interesant decât kitsch-ul Orizont ! Şi de mi-aş permite 100 de vile să-mi cumpăr…. şi tot nu mi-aş lua (una măcar) în ciurucul ăla de cartier a lui Boşcodeală !
  Pe când aici, lângă Tineretului, cu totul altfel vor sta lucrurile…Şi cei ce se vor muta aici vor avea un grad de comoditate mult mai mare decât cei din Orizont (în primul rând prin mediul înconjurător mai liniştit, mai curat şi mai frumos, cu mult mai multe oportunităţi de relaxare şi recreere)… În Orizont unde să te recreezi ?? Pe câmpul pârloagă din preajmă ?? Ori pe rondul de la stradă, sub coada calului ,,artistic”, în gălăgia de maşini ??

 • Cred ca cineva a furat startul si in zona s-au construit case tip vila, cluburi, service-uri si toate astea printre gradinile sarbilor care inca mai lucreaza terenul! Nu cred ca exista un plan urbanistic, sunt doar niste drumuri de pamant, nici alte utilitati nu sunt, cu exceptia energiei electrice. Zona despre care am scris se intinde de la sala sporturilor catre fosta fabrica de in si canepa in spatele constructiilor de pe Aleea Sporturilor. Daca totusi este vorba de alta zona unde va construi Concas-ul nu poate fi decat despre cea vis a vis de Orizont ceea ce inseamna ca vom avea macar o simetrie cu blocuri frumoase la intrarea dinspre Maracineni, ceea ce nu este deloc rau!

 • P.S. Am revazut fotografia, am identificat anfiteatrul si cladirea celor de la ape, deci este vorba de zona dinspre Orizont! Si totusi cum ramane cu cartierul fantoma?!? Stie cineva ceva, despre cum s-a construit acolo?!?

 • P.S. Am privit mai cu atentie poza din satelit si am identificat anfiteatrul si cladirea celir de la ape, deci cartierul va fi in oglinda cu Orizont. Si totusi cum ramane cu cartierul fantoma din partea opusa parcului? Are cineva habar de cum s-a construit?

 • Total greșit, aici este dezastru, terenul este foarte aproape de fosta groapa de gunoi, mai mult aici se aruncau toate mortăciunile din oraș, este o fosta mlastina astupată. Nu mai vorbesc de țânțărime, muște și mirosuri.

 • Se face din nou CEVA ! Bravo !
  De 30 de ani stau terenuri parloaga dar stim sa aruncam cu noroi cand se face CEVA.
  „Domnii de Brosteni”, … ii lasam sa comenteze in continuare :)))

 • Cu si mai mult interes asteptam stiri legate de demararea mult trimbitatelor proiecte cu fonduri europene, proiecte de interes general pentru cetatenii municipiului: un nou bazin olimpic, o baza sportiva complexa, patinoar, sosele de centura, realizarea unor noi perdele forestiere in jurul orasului, reutilarea spitalului judetean, largirea programului de reabilitare termica a blocurilor cenusii…etc. Cu Iazul Morilor ne-am linistit momentan, sa speram ca nici celelalte proiecte nu vor ramane tot la stadiul de promisiuni electorale…
  Si…chiar nu ar mai fi cazul sa auzim de noi alocatii bugetare catre BOR, alias Corporatia Sutanista Romana . Cand isi vor scoate toate afacerile la lumina, platind impozit ca orice alt antreprenor, cand se vor abtine de la a se amesteca in campaniile electorale, cand se vor pune cu adevarat in slujba comunitatilor locale, ei bine, abia atunci imi doresc sa mai auzim de colaborari, de orice natura, cu purtatorii de sutane, patrafire si cadelnite.
  „Nicăieri și niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proști. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiți, smeriți cu inima, dar nu tâmpiți.” — Nicolae Steinhardt.
  Inca mai aveti timp sa iesiti la vot…

 • Inseamna ca vor creste preturile proprietatilor din zona Contactori/Brosteni?

 • Nu cred. Cotetele acelea comuniste…, vrei sa la creasca si valoarea ?! Mai degraba „valoarea”….:)))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.