Modificare cerută insistent de șoferi în ultima vreme

E un pic mai bine. Azi-noapte s-a făcut marcajul cerut insistent de șoferi înaintea giratoriului de la avion:


Prima bandă va rămâne pentru șoferii care virează drepta spre Frăsinet, iar următoarele două pentru înainte (spre Mărăcineni) și dreapta (spre Penny/Galleria Mall etc.):


O poziționare cât mai firească a șoferilor va fi prima bandă pentru dreapta, a doua pentru înainte și a treia pentru utilizarea girației

Tot ca fapt pozitiv, șoferii salută readucrea în intersecții a lămpilor care permit non-stop virajul la drepta:

Fotografia de mai sus a fost făcută de un șofer în intersecția de la Bazar (Marghiloman cu Mesteacănului) și postată pe Info Trafic Buzău.
Tot un lucru bun pentru fluența traficului (mai puțin pentru taximetriști) e desființarea – peste câteva zile – a stației taxi de pe prima bandă a străzii Obor (sensul către Pomul Verde). Stația taxi va fi mutată în parcarea de pe str. Piața Teatrului (care va intra în curând în reabilitare)

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Modificare cerută insistent de șoferi în ultima vreme

 • …’Stația taxi va fi mutată în parcarea de pe str. Piața Teatrului (care va intra în curând în reabilitare)’…. deci taximetriștii au luat țeapă!….scrie mai sus cum!…

  Răspunde
 • Cele 2 benzi ce devin 3 la un moment dat, ținând cont de banda după care vine autobuzul face ca șoferii sa se înghesuie și sa nu respecte benzile din sens tăinduși calea cu bună știință sau nu … săgeată aceea nu clarifica regulile acolo

  Răspunde
  • La rondul de la avion după trecerea de pietoni e săgeată pentru înainte, fix cand se fac 3 benzi. Cand mai ai timp sa schimbi banda deoarece săgețile la dreapta sunt în intrarea în rond. Ar trebui pus panou cu încadrarea în funcție de direcția de mers, mai aproape de trecerea de pietoni, iar semnul înainte de pe asfalt după trecerea de pietoni sa fie schimbat cu semn la dreapta

   Răspunde
 • Ar trebui montat și un indicator care să specifice această reglementare, deoarece în cazul circulației în coloană marcajul de pe carosabil nu va fi văzut de participanții la trafic.

  Răspunde
  • Este.
   Sau cel puțin era. Nu mă uit mereu să văd dacă mai este acolo.
   Să vezi ce te claxonează aia de pe banda destinată intrării în Micro III când tu, pe banda a doua te incadrezi pe prima în rond….
   Și poliția adună permise pentru pietoni la colțul blocului „dealul mare”, pe ăștia nu îi vede…

   Răspunde
   • Scuze, din poză părea că doar au trasat iar dungile dar au schimbat și configurația…
    Dacă nu ieși două zile în oraș nu mai știi pe unde sa o iei…

    Răspunde
 • Sa îl facă Toma ca pe cel de la Episcopie

  Răspunde
  • Modernizare frate. Numai încurcături în tot orașul buzau cu traficul inteligent.

   Răspunde
 • Acum a mai rămas să înțelegă cei care circulă pe banda 2 până în semafor că în apropierea rondului să intre pe banda 3 iar cei care circulau pe banda 1 să ocupe banda 2. Și să nu găsim vreunul care să intre în rond de pe banda care face dreapta.
  Off topic: STÂLPUL ÎNCĂ REZISTĂ!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.