Motociclist de 30 de ani impact violent cu un gard

DN 10 de la Buzău spre Brașov poate să-și primească supranumele de „Drumul morții” pentru motocicliștii buzoieni.

Odată cu venirea primăverii aproape că a devenit o obișnuință ca IPJ Buzău să anunțe în weekend accidente grave cu motocicliști, unele mortale, pe DN10 în jud. Buzău.

După Alex Stoica (28 ani, oraș Buzău) prăpădit weekendul trecut (s-a dezechilibrat și a ajuns pe contrasens sub roțile unui autoturism), IPJ Buzău a anunțat azi încă un accident grav.

Pe raza satului Poienile din comuna Cislău un motociclist de 30 de ani din Berca a pierdut controlul și s-a izbit violent de un gard.

A fost preluat de ambulanță în stare gravă, cu multiple fracturi cervicale și toracice, urmând să fie băgat direct în operație în încercarea de a i se salva viața.


Citește și:

loading...

8 comentarii la „Motociclist de 30 de ani impact violent cu un gard

 • Alt iresponsabil! Cum a înviat musca, amețiții ăștia cu pârțâitoarele lor, au umplut șoselele. Atâta timp cât nu rănesc pe alții nevinovați, ei pot să se ducă învârtindu-se.

  Răspunde
 • din ce am inteles, victima este o persoana destul de rea la suflet

  Răspunde
 • Unii bolnavi chiar au nevoie de organe !! In acest fel (cu motociclistii ) devin oameni normali ,cu organe tinere ,de motocicliști!!

  Răspunde
  • Sa vezi ce bine o sa se simta sotia ta cu un organ genital donat de un motociclist, hai, kiss love.

   Răspunde
 • Din păcate România și romanii nu mai pot fi reparați! Amin!

  Răspunde
 • Aroganța și inconștiența se plătesc! Uitați-va la ei cum trec cu motoarele turate la maxim, ca să fie cât mai asurzitoare pentru noi cetățenii de rând, iar poliția nu face nimic! Niște controale combinate, RAR -poliție i-ar mai calma probabil, luându-le certificatele de inmatricuare și amenzile de rigoare pentru modificări la tobe!

  Răspunde
  • Care organ boss, ca la ce mai ramane din voi nu poti sa faci nici piftie din urechi. Ceva de creier nicidecum nu poti face, ca vorba aia, unde nu este creier se pune casca de motociclist.

   Răspunde
  • Nu trebuie modificari la tobe, motocicletele nu au aceleasi norme ca masinile, se aud ca o drujba cand sunt turate tare, iar asta in mod legal, din pacate. Pana nu sunt interzise, nu se poate face nimic. Poti da amenda pentru conducere agresiva, pentru tulburarea linistii, dar pot fi usor contestare, ca legea e vaga si nu sta nimeni sa masoare decibelii.

   Tereaca, lasi toate comentariile inutile, dar cand am intrebat unde se poate dona creier, nu ai aprobat comentariul. Eu chiar vreau sa ajut.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.