Nou accident în care un autoturism lovește o motocicletă. Băiatul și fata au ajuns la spital. S-a întâmplat la Vernești. Iată imagini

Accidentul s-a produs chiar la intrarea în Vernești în dreptul unui parc auto. Un autoturism Cielo (vezi foto) aparținând primăriei Pârscov ce venea dinspre Buzău a virat stânga pentru a intra în parcul auto.

Șoferul primăriei Pârscov nu s-a asigurat la efectuarea manevrei și a lovit în plin o motocicletă care circula regulamentar înspre Buzău. Cu motocicleta se deplasau doi tineri care au fost transportați cu ambulanța la Buzău.

Mai grav lovită este fata, o tânără din Unguriu, care acuză dureri la coloană. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere și obținute de site-ul Știri de Buzău se observă că motociclistul a încercat pe cât posibil să evite impactul însă șoferul a frânat prea târziu.

Motocicleta s-a izbit de autoturism, iar motocicliștii au zburat câțiva metri prin aer după care s-au rostogolit pe carosabil.

Șofer vinovat: „Pur și simplu nu am văzut motocicleta. Înainte a trecut altă mașină, motocicleta era în spatele ei”

Conform informațiilor de la spital, ambii ocupanți ai motocicletei sunt bine și urmează a fi externați.


Este al doilea accident din ultima săptămână de la Buzău în care un autoturism lovește o motocicletă. Sâmbătă un motociclist a decedat pe șoseaua de centură a orașului Buzău după ce un autoturism a virat de asemenea dreapta fără a se asigura dacă din sens opus vine cineva. 

INCA UN ACCIDENT CU O MOTOCICLETA IMPLICATA

INCA UN ACCIDENT CU O MOTOCICLETA IMPLICATAhttps://stiridebuzau.ro/actualitate/video-momentul-impactului-dintre-un-motociclist-si-un-cielo-surprins-de-o-camera-de-supraveghere-2305.html

Posted by Stiri de Buzau on 23 Mai 2017

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.