Nou accident în care un autoturism lovește o motocicletă. Băiatul și fata au ajuns la spital. S-a întâmplat la Vernești. Iată imagini

Accidentul s-a produs chiar la intrarea în Vernești în dreptul unui parc auto. Un autoturism Cielo (vezi foto) aparținând primăriei Pârscov ce venea dinspre Buzău a virat stânga pentru a intra în parcul auto.

Șoferul primăriei Pârscov nu s-a asigurat la efectuarea manevrei și a lovit în plin o motocicletă care circula regulamentar înspre Buzău. Cu motocicleta se deplasau doi tineri care au fost transportați cu ambulanța la Buzău.

Mai grav lovită este fata, o tânără din Unguriu, care acuză dureri la coloană. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere și obținute de site-ul Știri de Buzău se observă că motociclistul a încercat pe cât posibil să evite impactul însă șoferul a frânat prea târziu.

Motocicleta s-a izbit de autoturism, iar motocicliștii au zburat câțiva metri prin aer după care s-au rostogolit pe carosabil.

Șofer vinovat: „Pur și simplu nu am văzut motocicleta. Înainte a trecut altă mașină, motocicleta era în spatele ei”

Conform informațiilor de la spital, ambii ocupanți ai motocicletei sunt bine și urmează a fi externați.


Este al doilea accident din ultima săptămână de la Buzău în care un autoturism lovește o motocicletă. Sâmbătă un motociclist a decedat pe șoseaua de centură a orașului Buzău după ce un autoturism a virat de asemenea dreapta fără a se asigura dacă din sens opus vine cineva. 

INCA UN ACCIDENT CU O MOTOCICLETA IMPLICATA

INCA UN ACCIDENT CU O MOTOCICLETA IMPLICATAhttps://stiridebuzau.ro/actualitate/video-momentul-impactului-dintre-un-motociclist-si-un-cielo-surprins-de-o-camera-de-supraveghere-2305.html

Posted by Stiri de Buzau on 23 Mai 2017

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.