OCUPATE! Toate paturile de la Terapie Intensivă și ventilatoarele. În ambele spitale

„De o săptămână suntem cu secția de Terapie Intensivă plină. Toate cele 15 paturi. Evident, ocupate sunt și cele șase ventilatoare de care dispunem”, a anunțat dr. Felicia Vasile – director medical al spitalul Covid din jud. Buzău (cel de la Rm. Sărat).

Dr. Felicia Vasile a mai anunțat o veste îngrijorătoare:

„A crescut și numărul pacienților aflați într-o stare severă și gravă. Din totalul de 90 de pacienți doar 20 sunt asimptomatici și cu forme ușoare. Restul de 70 nu sunt bine. Nu neapărat din cauza Covid, mulți prezintă diverse comorbidități. De exemplu avem pacienți din căminele de bătrâni, cu insuficiențe renale, cardiace, cu escare etc.”

Și la Buzău, la Spitalul Județean, cele patru locuri de la ATI alocate Covid sunt ocupate. În aceste zile se fac eforturi pentru mărirea până la șapte a locurilor din ATI pentru coronavirus

La spitalul din Rm. Sărat s-au adus pacienți și din București, Prahova, Giurgiu și Buhuși (jud. Bacău).

foto: spital Rm. Sărat

O problemă la spitalul râmnicean e legată și de faptul că singurul medic ATI e în concediu medical pentru a doua săptămână consecutiv. Pacienții sunt văzuți o dată la două zile de Dr. Tomescu care vine de la Buzău.

loading...

4 comentarii la „OCUPATE! Toate paturile de la Terapie Intensivă și ventilatoarele. În ambele spitale

 • Nu e loc …
  Dacă, sa zicem, ar veni un domn coronasceptic, sa zicem numit Ciciolacum, care la viata domniei sale a susținut că nu există piciorus de corona , ar apărea ca prin minune nu un loc, o rezervă întreagă sa isi instaleze domnia sa sudoarea de reprezentant al natiunii, sa fie bine. Hai sa fiti sănătoși!

 • Măi Nae , măi …urât mai arată o pandemie politizată , indiferent de cine o politizează , tu sau Ciolacu …O pandemie e cumva un altfel de război , iar la război , de regulă , comunitățile devin mai solidare decât în timpuri normale , cu excepția indivizilor egoiști și incapabili de empatie , pe care specialiștii în ale psihicului îi încadrează în categoria „rebuturi umane”.

 • Asadar si prin urmare:
  -Locuri la ATI? Yok.
  -Lipsa de medicamente? Berechet.
  -Vaccin antigripal? Ciuciu.
  -Sectii noi ptr cei cu Covid? Lulu.
  -Testari multe si gratuite? Canci.
  -Piete inchise? Ohoooo.
  -Ploaie de amenzi si interdictii? Fara numar-fara numar.
  Votati PNL! Votati PNL! Votati PNL!

 • Si stați ca abia este inceputul sfarsitului, cand or incepe sa vina si cei fara corona, carora li s-a luat dreptul la asistenta medicala. deja au murit la poarta spitalului din Ramnic..asa ca stati sa vedeti ce va urma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.