Ploaie de 7 m și eliminări împotriva Gloriei la Zalău

Șase lovituri de la 7 metri și trei eliminări ușoare au dictat doar în prima repriză arbitrii împotriva Gloriei la Zalău.

Cred că și Tadici ar fi arbitrat mai corect decât Gabriel Badiu și Ioan Barbu, ambii din Cluj!

Împotriva Zalăului s-a dictat doar un 7 m și o eliminare.

Mai mult, cei doi arbitri par să nu fi auzit de pasiv și forțare în atac. Dincolo, pe atacul Gloriei sunt extrem de scrupuloși, oprind multe acțiuni pentru infracțiuni inventate.

Vă dați seama cum fi fost dacă meciul nu era transmis pe pagina de facebook a Gloriei ?

Aproape miraculos, Gloria a reușit să egaleze înainte de pauză, dar repriza a doua se anunță infernală.


S-a terminat egal, 27-27, Gloria a egalat – la fel de miraculos – cu 2 secunde înainte de final după ce gazdele au avut 27-24!

Arbitrajul a rămas scandalos și în repriza a doua. 13 de 7 metri a primit în total Zalăul (Buzăul doar 3)! Multe din aceste 7 metri dictate pentru Zalău au fost în realitate forțări în atac!

Pe lângă cei doi arbitri, pentru Zalău a tras și poloneza Zimny, penibilă în atacul Gloriei. O bilă neagră și pentru antrenorul Anca, cum să nu vezi că fata aia e praf în acest meci. Slabe, azi, și cele două unguroaice.

Bile albe, de la Gloria, primesc extrema Coman (7 goluri) (cel mai bun meci pentru Buzău!) și Dziana Ilyna 6 goluri.

Tadici, penibil


Finalul meciului a adus și un alt moment penibil. Frustrat că Gloria a egalat, Tadici s-a năpustit tocmai împotriva arbitrilor care au tras scandalos cu Zalăul.

Arbitrii de azi merită asta, proverbul românesc „dacă te bagi în troacă, te mănâncă porcii”, fiind perfect pentru așa situație.

loading...

Un comentariu la „Ploaie de 7 m și eliminări împotriva Gloriei la Zalău

  • E adevarat ca antrenorul de la Zalau a fugit cu mancarea intregii echipe si delegatii comandata la Glovo, in urma unei neintelegeri cu un curier pakistanez? Cica ar fi luat-o in portbagaj cand a vazut degringolada, iar cand a fost sunat sa o aduca inapoi si i s-a spus a cui era, a zis ca nu-l intereseaza. Asa e? Zi macar despre chestii de-astea mai interesante, ca nu intereseaza pe nimeni ca freaca alea mingea pe teren, macar cu ceva circ sa ne delectam pe banii nostri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.