Poliția Rutieră și Poliția Locală au eliberat Șos. Brăilei de mașinile parcate

La începutul anului viitor nodul Buzău Est al autostrăzii A7 va fi funcțional.

Umbrărescu va finaliza Buzău – Focșani (toate cele patru loturi), iar turcii au anunțat că vor face bretelele de legătură dintre A7 și Șoseaua Buzău – Brăila.

Configurația viitorului nod Buzău Est (A7) este deja vizibilă din satelit

Deschiderea circulației în nodul Buzău Est va însemna un trafic crescut pe Șoseaua Brăilei și necesitatea deschiderii circulației pe două benzi pe sens (și eliminarea parcării de la bordură, pe ambele laturi).

Pasul 1. Poliția Rutieră a dispus amplasarea de indicatoare cu oprirea interzisă pe ambele laturi ale Șos. Brăilei (vezi foto mai sus)


Pasul 2. Poliția Locală Buzău a reușit ca în doar două zile de la montarea indicatoarelor – prin discuții cu proprietarii de autovehicule (camioane, tiruri etc.) – să elibereze Șoseaua Brăilei de mașinile parcate (unele cu săptămânile/lunile):Săptămâna viitoare se va reasfalta și acea bandă pe unde s-a introdus noua țeavă de apă astfel că pe Șos. Brăilei se va putea circula în curând în cele mai bune condiții, pe două benzi pe sens (către și dinspre oraș).

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Poliția Rutieră și Poliția Locală au eliberat Șos. Brăilei de mașinile parcate

 • Sa se uite si la banda „proaspat eliberata” si sa repare covorul asfaltic acolo unde este deteriorat!

  Răspunde
  • Bună seara . Îmi place foarte mult titlul dvs „Buzăul se pregătește de autostrada”….cu ce se pregătește?
   Cu o strada lărgită la 4 benzi acum vreo 40 de ani și pe care în dreptul podului exista veșnic ba un șanț sau o groapa incercuita ?
   Din câte știu autostrada v-a trece pe undeva dincolo de avicola nu? S-a lărgit drumul pana acolo la 4 benzi ? Mai e și un pod pe acolo (la aviocola) sau început lucrările la el ?
   Dacă dvs numiți ca se pregătește de autostrada faptul ca au montat doua table vopsite pe o parte și pe cealaltă a drumului atunci …..

   Răspunde
 • Banda de la Fabrica de Bere spre Vernesti și invers când se vor elibera??

  Răspunde
  • Sau Horticolei, sau restul că mai sunt destule.
   Facem așa, pompieristic, cate ceva și ne lăudăm precum găină cu mărgica…

   Răspunde
 • Cred că ar trebui o oglinda la cum urci din direcția oras la podul Metalurgica spre zona industriala, e unghiul foarte închis și nu ai vizibilitate de parapeti

  Răspunde
 • Necesar, dar ce solutii are primaria pentru cortegiile funerare? Ii urca pe cei indurerati pe biciclete, pune o statie de autobuz la intrarea in cimitir? Chiar sunt curios.
  Totodata, cand se va lua masura unei giratii in intersectia Sos Brailei cu strada care vine dinspre Vadu Pasii/Obor?
  Am apreciat si ca au astupat santuletul transversal pe strada, lat de 30 cm si adanc de 5 aproape din dreptul aceleasi intersectii, care oprea traficul si care a produs cozi kilometrice timp de 3 saptamani in zona. Sunt vesnic indatorat, pentru ca stiu ca se poate mult mai rau, cum ar fi sa circuli pe un pod in lucru, la Metalurgica, si timp de 2 luni Troia sa nu devieze circulatia cu semne de circulație ci cu șamanisme și rugăciuni de bine și mult noroc pentru șoferi!
  Politia da sanctiuni pentru murdarirea carosabilului, sau asa e in Occident, cu legi in vigoare (sa le abroge, daca nu nu se potrivesc) care nu se aplica? Turcii aia au mazagalit complet DN2B cu noroi (de la ei si pana la intrare in oras), spre deosebire de UMB.

  Răspunde
 • Un articol care inclina balanta serios catre Primarie, ce lucrare de lucrare a efectuat; de fapt, adevarul este ca s-a actionat la presiunea crescanda a soferilor, a blocajelor severe din zona. Se fac peste 4 ani de cand am generat primul claim in acest sens (unele pe vechea platforma de sesizari, ulterior pe buzacityreport.) Atunci nici nu se discuta de A7 (!)
  https://buzaucityreport.ro/drumuri/intrare-in-buzau-soseaua-brailei/7760/
  Asadar, de cca 3 ani tot am reclamat pe noul site, atat coloanele de vehicule abandonate pe diverse artere: Soseaua Spatarului, Zona Industriala era paralizata de convoaie de cativa km de catre camioanele care asteptau la fabrica de ulei
  Raspunsul era monoton: „Incurajam…transporturile, industria”. Daca lucrezi in Logistica stii ce inseamna planificare, un camion nu trebuie sa astepte mai mult de cateva ore operarea sa (!)
  Am atras atentia asupra acestor cimitire (era un camion fara RCA, blocat de peste 2 ani fix in statia de autobuz Metalurgica!)
  Acum nu au mai avut incotro, data fiind aceasta A7, estetica trebuie si ea sa primeze; cat despre cimitir, exista solutia de a intra acolo, prin zona Soselei Vadu Pasii.
  Acolo mai raman 2 probleme: felul cum ies din spalatorii unii soferi, jumatate din auto fix pe B1, precum si lipsa canalizarii, baltile imense, eventual gheata din timpul iernii (!) Nici la asta nu am primit raspuns, pana acum …

  Răspunde
  • Nici nu vei primi. Te salut pt curaj

   Răspunde
 • Mult zgomot pentru nimic. Se circula f bine și cu parcare pe prima bandă

  Răspunde
  • Inseamna ca dimineata in jur de 7-8 si dupa amiaza 16-18 nu ai circulat pe acolo.

   Răspunde
 • Foarte bine ca se elibereaza, mai sunt mici probleme in zona de rezolvat: intrarea la cimitir, magazinul de cereale (acolo o duba sta in permanenta pe avarii si pe trecerea de pietoni), intersectia cu strada de la Obor, gaurile din asfalt, etc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.