Primăria Buzău bagă 1,7 milioane lei în blocurile muncitorești de la Contactoare

I se poate spune investiție.

Ca să micșoreze cheltuielile (pe viitor), Primăria Buzău le va face locatarilor din blocurile muncitorești de la „Contactoare” o centrală termică (pe gaze) – care să deservească ambele blocuri.

După realizarea centralei termice, cele două blocuri cu 80 de garsoniere/apartamente vor fi deconectate de la RAM (sistemul centralizat).

Motivația investiției e că în prezent cele două blocuri primesc agent termic tocmai de la centrala RAM din Dorobanți I, pierderile de căldură pe traseu sunt însemnate, iar Primăria Buzău vrea – în acest fel – să limiteze cheltuielile.

În ședința CLM Buzău de joi se va aproba studiul de fezabilitate al investiției:

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Primăria Buzău bagă 1,7 milioane lei în blocurile muncitorești de la Contactoare

 • Un lucru bun. Multă sănătate și mulțumiri domnului Neagu!

  Răspunde
  • Multumiri si multa sanatate si putere de munca dlui primar Toma si celorlalti membri ai Primariei care il sustin pentru civilizarea orasulul Buzau.Suntem alaturi de dvstra cu tot sufletul.

   Răspunde
 • Pe banii cui face asta investitia? Fraierii platesc impozite si taxe,iar cei din politica isi fac campanie electorala pe banii fraierilor.

  Răspunde
  • Cand vezi realizarile dlui primar si ale Consiliului judetean nu poti afirma o idiotenie ca asta.Si daca verificam cat impozit si taxe achita Gica Contra de la Buzau,aflam ca contributia sa nici nu exista sau nu conteaza,sau,mai grav,e evaziune fiscala.

   Răspunde
   • Ana,invata sa ti scrii corect in limba romana opiniile despre realizarile marete si nu te lua de contribuabili ca hotiile se fac si din taxele si impozitele lor.

    Răspunde
  • Pana cand scrii frumos si regulamentar despre toma si ciolacu.
   E si normal, oamenii vor laude pe banii lor, nu sa fie luati la 11 metri.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.