E ADEVĂRAT. Nehoiu a făcut diferența în județul Buzău!

Reporterul buzoienii.ro a primit de la diverși cunoscuți informația că „Nehoiu a făcut diferența. D-asta au câștigat PNL și Iohannis în județul Buzău. E acolo un lider local, Mircea Posea, foarte bun”.

Reporterul a verificat o jumătate de oră informația. A căutat rezultatele din cele 16 secții de vot din orașul Nehoiu și s-a pus pe calculat.

Au rezultat următoarele. La Nehoiu, Iohannis a adunat 3293 de voturi (62%), iar Dăncilă 2010 (38%).

1283 de voturi a fost diferența în favoarea lui Iohannis la Nehoiu.

1271 de voturi a fost diferența în favoarea lui Iohannis la nivelul județului Buzău.

Concluzie

Da, informația primită de reporterul buzoienii.ro cum că Nehoiu a făcut diferența în județul Buzău e adevărată.

Cauze ?

Da, e foarte posibil ca un merit să aibă liderul local Mircea Posea. Din câte mi s-a spus – un cunoscut om de afaceri local, apreciat de comunitate. Nu-i de neglijat nici faptul că Nehoiu e cel mai apropiat oraș din jud. Buzău apropiat de Ardeal. Se știe că ardelenii sunt mai apropiați de Austria, limba germană, civilizație, Iohannis…

Mircea Posea este fiul lui Petre Posea, fost deputat de Nehoiu

Ce duel va fi la Nehoiu!

Da, se anunță o luptă acerbă la Nehoiu – în iunie – pentru postul de primar. Vor candida din câte se aude acest Mircea Posea de la PNL cu Ionuț Milea, actualul primar (cel mai tânăr din jud. Buzău!), un tânăr educat care la europarlamentare a avut puterea să-și felicite public adversarii politici.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „E ADEVĂRAT. Nehoiu a făcut diferența în județul Buzău!

  • Asa o fi! Dar de Berca de ce nu spune nimeni nimic. Intr-o comuna in care PSDeul cu preamaritul primar este totul, la alegerile prezidentiale candidatul Johanis a surclasat-o pe W Dancila cu 700 de voturi, mai mult de jumatate din voturile de la Nehoiu. Mergand pe aceeasi logica, ar putea si PNL de Berca sa-si aroge victoria, la fel si Vernestiul si Patarlagele care au castigat in fiefuri rosii de 30 de ani. Ce zici de asta domnule deputat Romanescu? A fost iar blat ca sa pastrezi prefectii si sefii de deconcentrate? Apropo la ora asta ai un candidat serios pentru postul de prefect ?

  • Auras , l-ai omis pe Doru Muzgoci candidatul PRO România propus la conducerea Orașului Nehoiu . El este cel care a obținut la ambele tururi de alegeri 30% (conform declarațiilor sale pre Vot ) …Nu este frumos să-l ignorați !!

  • In mai multe localitati Veorica a fost surclasata… De fapt nu distinsa agramata ci PSD, uriasa masina de vot a PSD.
    Una peste alta, Tereaca nu pari din calea afara de bucuros…..
    :))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.