SĂLCUȚAN ȘI-A DAT DEMISIA. DORINȚA LUI CIOLACU, ÎNDEPLINITĂ

I s-a împlinit solicitarea. Cu două săptămâni în urmă, Marcel Ciolacu cerut ca avocatul Lucian Sălcuțan să nu mai reprezinte Primăria Buzău în Consiliul de Administrație al Companiei de Apă. „De acum înainte domnul Sălcuțan nu va mai lucra cu PSD”, a rostit Ciolacu. Mai înainte, Sălcuțan zisese, luat de val, că „în PSD Buzău funționează un  grup infracțional”.

Dorința lui Ciolacu, ca Sălcuțan să fie îndepărat, a fost ascultată. Pe ordinea de zi a CLM de joi va fi aprobată hotărârea prin care avocatului buzoian i se va retrage această însărcinare.  În locul lui Sălcuțan, Primăria Buzău va mandata să-i reprezinte interesele în AGA de la Compania de Apă pe Georgeta Cristea, șefa de la Resurse Umane.

Dar iată hotărârile supuse spre aprobare consilierilor, privitoare la această temă.

 

Art.1- (1) începând cu data de 23 februarie 2017, se revocă mandatul de reprezentant al municipiului Buzău în Adunarea Generală a Acționarilor a Societății Comerciale 11 Compania de Apă ” S.A. Buzău, al domnului Sălcuțan Alexandru Lucian, ca urmare a demisiei.

(2) Cu aceeași dată se revocă orice altă împuternicire cu caracter general și/sau special acordată domnului Sălcuțan Alexandru Lucian de către Consiliul Local al Municipiului Buzău în numele municipiului Buzău, în calitatea de reprezentant al municipiului la Societatea Comercială ” Compania de Apă ” S.A. Buzău.

Art. 2- Se constată faptul că Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 26 si Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 27 din 02 februarie 2017 și-au încetat aplicabilitatea.

Art.3. (1) începând cu intrarea în vigoare a prezentei hotărâri își încetează aplicabilitatea:

  1. – Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr.t10/01.07.2016;
  2. – Art.1, teza I din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău Nr. 111/01.07.2016 referitoare la împuternicirea domnului Sălcuțan Alexandru Lucian de a convoca și a ține în orice formă legală adunări generale ale acționarilor Societății Comerciale „Compania de Apă” S.A. Buzău, în vederea aducerii la îndeplinire a hotărârilor Consiliului Local al Municipiului Buzău privind modificarea actului constitutiv al acestei societăți;
  3. – Art.2 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău Nr. 111/01.07.2016, în ceea ce privește mandatarea domnului Sălcuțan Alexandru Lucian de a duce la îndeplinire prevederile acestei hotărâri;
  4. – Art.2 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 165/13.09.2016;
  5. . – Art.2 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 166/13.09.2016;

(2) Cu aceeași dată Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău 165/2016 pentru aprobarea propunerilor de modificare a Actului Constitutiv al Societății Comerciale „Compania de Apă” S.A Buzău precum și
împuternicirea domnului Sălcuțan Alexandru Lucian să reprezinte municipiul Buzău în Adunarea generală a acționarilor Societății Comerciale “Compania de Apă” S.A. Buzău și Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr.166/2016 privind propunerea de revocare a mandatului administratorului Societății Comerciale “Compania de Apă” S.A Buzău și numirea provizorie de noi administratori, până la momentul alegerii unora conform OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă precum și împuternicirea domnului Sălcuțan Alexandru Lucian să ducă la îndeplinire hotărârea privind propunerea de revocare a mandatului administratorului acestei societăți și de numire provizorie de noi administratori, până la momentul alegerii unora conform OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă se renumerotează în mod corespunzător.

Art.4. – începând cu data de 23 februarie 2017, doamna Cristea Georgeta se desemnează să reprezinte Municipiul Buzău în Adunarea Generală a Acționarilor a Societății Comerciale “Compania de Apă” S.A. Buzău, în vederea exercitării drepturilor și obligațiilor legale ce decurg din calitatea de acționar principal a muncipiului Buzău.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.