Șoferul vinovat dă vina pe o defecțiune tehnică

Accident, acum, pe Calea Eroilor, cu două victime.


Un autoturism Renault care rula spre patinoar a ajuns pe contrasens direct într-un Opel care circula regulamentar.




Șoferul vinovat, un tânăr de 18-19 de ani, a pus accidentul pe o defecțiune tehnică.

„N-a mai tras puntea spate, n-am mai putut controla mașina”, a explicat acesta.


În Opelul de Brăila se afla o familie, soț, soție și doi băieți, unul de 3 și unul de 7 ani.

Mama și băiețelul cel mare au ajuns la spital.



loading...

12 comentarii la „Șoferul vinovat dă vina pe o defecțiune tehnică

 • N-a mai tras puntea spate? Pai ala nici nu știe ce e aceea o punte!

  Răspunde
  • Are ,,4Control” pe ea!
   Asta înseamnă că-i virează și roțile de pe spate. Este posibilă o defecțiune electrică în urma căreia roțile spate să fi rămas virate și să-l facă să piardă controlul. Foarte rar…

   Răspunde
   • 4cobtrol vireaza 2,7 grade maxim pana la 60 kmh si max 1 grad de la 60 kmh… nu te gândii ca iti vireaza spatele ca la… stivuitor….

    Răspunde
 • Cred ca era cu ochii in telefon si nici nu a simtit ca se duce pe contrasens. Lipsa de experienta si gesturi negandite.

  Răspunde
 • Îl știu, conduce tot timpul cu ochii pe telefon!

  Răspunde
 • Intre ochii în telefon și o explicație super complexă cu 4Control …. Văzându-l pe șoferul de 19 …. Ce să cred …. Ce să cred

  Răspunde
 • „N-a mai tras puntea spate” Ha ha!
  Sa asteptam, totusi, o expertiza, sa nu ne hazardam. Poate a patinat vreun piston, poate s-au innodat doi cilindri intre ei, poate s-a indoit ambreiajul, poate s-a desprins volanta si a deraiat masina. Asteptam expertiza. Pana se termina expertiza, poate, totusi, invata si baetzashu in treling diferenta dintre NSF si strada cu masini reale.

  Răspunde
 • Cel mai probabil până în acel punct a venit pe una dintre cele două benzi care cam pe-acolo se îngustează la o singura banda și, având mașina pe partea dreapta, fiind ai curba ușoară spre dreapta, e ușor să greșești cu volanul, daca n-ai experiență și să te trezești pe contrasens, daca o fi călcat și accelerația ca să-l devanseze pe cel de pe banda 1.

  Oare din ce cauza pe acea porțiune n-or fi lăsat strada cu doua benzi, așa cum incepe și se și continua, mai încolo, in detrimentul a o jumatate de metru din trotuar care n-ar fi influențat negativ nimic cu nimic ?!

  Răspunde
 • Distracție de week-end pentru bumflei, în loc sa meargă la plimbare pe jos (pentru sănătatea lui), a scos pitipoanca la plimbare cu trocariciu. Și uite asa te trezești cu familia distrusa de un maimuțoi fără minte.

  Răspunde
 • Pingback:

 • Nu văd ce legătură are spatele mașinii cu fața. Dacă era o defecțiune la puntea spate mă gândesc că lovea cu spatele mașina de Brăila pe când el a lovit-o cu fața. Ori a avut viteză și nu a putut controla mașina ceea ce se poate vedea pe asfalt urmele derapării.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.