S-a început lucrul la Centura Buzăului la nivel de autostradă (foto)

E o veste bună, constructorii turci au început azi lucrările pentru realizarea Centurii Buzăului la nivel de autostradă (A7).

Reporterul buzoienii.ro, însoțit de domnul Osman, de la Nurol, a fost azi pe noul șantier:


S-a început cu pregătirea terenului pentru viitorul nod dintre A7 și Șoseaua Buzău – Brăila.
Acesta e traseul viitoarei autostrăzi între Vadu Pașii și Buzău Est
Indicator, aici se va face joncțiunea între lotul lui Umbrărescu și cel al turcilor de la Nurol – Makyol
Începutul noului pod peste râul Buzău (între Buzău Est și Vadu Pașii) realizat de firmele lui Umbrărescu
Ce vedeți cu verde e segmentul de autostradă A7 pe care trebuie să-l realizeze turcii de la Nurol – Makyol. Sunt două noduri, unul mare, la Spătaru (intersecție cu E85) și unul mai mic la Buzău Est cu Șoseaua Buzău -Brăila

Ing. Osman de la Nurol i-a spus azi reporterului buzoienii.ro că în aproximativ zece zile vor începe lucrările și dinspre Spătaru.

Turcii au la dispoziție 20 de luni pentru a finaliza Centura Buzăului, între lotul bulgarilor de la Trace (Ulmeni – Spătaru) și cel al lui Umbrărescu (Buzău Est – Vadu Pașii).

Din păcate, lucrările pe Centura Buzăului au fost ținute pe loc aproape doi ani din cauza contestațiilor dintre constructori. Până la urmă au câștigat fix turcii care au fost desemnați prima dată!

Citește și:

loading...

4 comentarii la „S-a început lucrul la Centura Buzăului la nivel de autostradă (foto)

 • Au început deci. Le-a luat pâinea de la gura romanasilor harnici. Asa spuneai acum câteva zile:au venit turcii care ne-au luat femeile și copiii tribut sute de ani,sa ne ia și locurile de munca. De ce nu s-a dat lucrarea la Troia,Umb…sau alte firme românești? Pt ca umb a atins capacitatea maxima, nu mai are nici utilaje în plus nici capacitatea sa mai angajeze, iar Troia nu are nici cea mai mică experienta pt autostrăzi.Plus ca Umb a inceput sa se gripeze,va avea întârzieri mari pe multe segmente.

  Răspunde
 • Sint 2 firme importante; ar reveni cam 8-9 km pe o firma
  Daca era desemnat Nurol de la inceput ( sau a treia oara in locul lui Nekfen )nu se mai intirzia asa mult

  Răspunde
 • Fotografiaza mai la dreapta unde se construieste ‘noul pod’ peste raul Buzau. Sa se vada asa zisele ferme de subzistenta, sprijinite cu bani, si amplasate ilegal pe terenuri care nu se detine nici un act, titlu de propietate etc, si totusi sunt lasati unii sa traiasca acolo cu decadele fara a fi intrebati de sanatate niciodata. Intre timp terenurile care au fost luate cu japca prin asa zisa expropiere nu a fost decontat nici un banut pt ele. Valabil pt Vadu-Pasii dar si pentru multe alte locatii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.