Tescaru ne ia de proști! „Se putea elimina de mult apa de ploaie, dar nu ați știut ce să cereți”

După ce ani la rând le-a vândut gogoși buzoienilor că e obligatoriu a se plăti apa de ploaie (că altfel nu se poate, că e prevăzut în lege, că așa ne obligă Uniunea Europeană, BERD-ul etc.), astăzi Ionel Tescaru și-a permis o nouă aroganță.

„Se putea elimina mai demult taxa pe apa de ploaie. Dar nu ați știut ce să cereți. Lucrurile erau clar prevăzute în lege. Acum, cei de ADI au știut ce să ceară, a existat o comunicare cu noi, la Compania de Apă și, după cum vedeți, s-a rezolvat”, a spus astăzi Tescaru, în fața jurnaliștilor.

Care jurnaliști, funcție de temperamentul fiecăruia, fie n-au zis nimic de jenă, fie i-au replicat lui Tescaru, „păi dacă e așa, de ce nu le-ați spus dvs., de prima dată, ce anume să ceară ?”.

La care Tescaru a bâiguit ceva în obișnuitul său stil anacolut, bazat pe principiul dacă nu-i poți convinge, amețește-i.

Adevărul, domnule Tescaru, e unul singur. Până acum v-a ținut în brațe fostul primar C-tin Boșcodeală, care v-a permis să introduceți și apa de ploaie și cel mai mare preț din țară la apa de la robinet.

Ghinionul dvs. e că primarul Toma n-a achiesat la șmecheriile dvs., iar mai nou inclusiv Marcel Ciolacu s-a săturat de minciună și a hotărât să se facă dreptate.

Citește și articolul: Asfaltări fără precedent în Buzău! 11 străzi vor fi frezate până marți! Iată pe ce artere se va interveni!

Dacă n-ar fi fost intervenția fermă a lui Ciolacu, n-ați fi scos apa de ploaie și dacă evangheliștii ar fi rescris Noul Testament în fața dvs., nu doar un articol dintr-o normă în vigoare.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.