Toma: „Vin la șase, plec după șase! În fiecare zi!”. De unde are Toma atâta energie ?

În campania electorală a rostit în treacăt faptul că la ora șase va fi în fiecare zi la Primărie. Zicerea sa a trecut neobservată, pe principiul că în campania electorală se pot enunța fel de fel de enormități. Mai apoi, a fost deja o știre când Toma a venit în prima zi de muncă  la primărie la ora 5 dimineața. A trebui să stea pe holuri, întrucât la primărie nu venise însă nimeni, iar cheia de la birou nu se găsea. Din nou, s-a spus că Toma vrea doar să epateze la început de mandat. Luna viitoare se va face anul de când Toma e primar, iar practica venirii la primărie încă de la ora șase s-a păstrat. Semn că edilul-șef nici n-a glumit, nici n-a mințit, când a anunțat că va avea un program spartan în fruntea orașului.

„Suntem supărați pe domnul Toma în chestiunea directă legată de situația noastră. Însă, referitor la program, de ce să nu recunoaștem, domnul Toma e lăudabil. În fiecare dimineață, la șase, e deja la serviciu, iar uneori îl prinde noaptea pe aici”, au spus inclusiv polițiștii locali care fac de pază la intrarea în primărie.  

Chestionat de ziariști cum reușește să aibă o asemenea vitalitate la 58 de ani, Toma n-a fost prea impresionat de întrebare:

„Nu iau nimic, vă asigur, sunt un om perfect normal. Doar că așa m-am obișnuit de mic. Sunt fiu de țăran de la Țintești, tata de mic mă trezea din zori ca să mergem la muncă la câmp. Și așa am fost setat pentru toată viața. Îmi place să muncesc, vreau să fac lucrurile cât se poate de bine. Și vreau să las ceva în urma mea. N-am venit la primărie nici pentru bani, nici pentru faimă. pe ambele le aveam de dinainte. Vreau să modernizez cu forța dacă e nevoie acest oraș. Nu vă ascund că în sinea mea năzuiesc ca peste ani să se spună despre Toma că a fost unul din cei mai buni primari ai Buzăului”. 

loading...

2 comentarii la „Toma: „Vin la șase, plec după șase! În fiecare zi!”. De unde are Toma atâta energie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.