Tamponare cu trei mașini într-una din cele două intersecții din Pogoanele. Iată cum s-a reușit!

Două sunt intersecțiile mai de Doamne ajută din micuțul oraș Pogoanele. Cea din centru de la BRD și cea situată la 300 de metri distanță, din dreptul pieței.  

De aceea, la Pogoanele, accidentele de mașină sunt extrem de rare. Totuși, astăzi s-a întâmplat minunea, precum într-un film de pe vremea lui Ceaușescu, atunci când singurele două mașini dintr-un sat au reușit să se tamponeze. 

Accidentul de la Pogoanele e chiar mai spectaculos întrucât, așa cum se poate observa din imaginea de mai sus, surprinsă în intersecția în cruce din centru, au fost implicate trei autoturisme. Dar ce s-a întâmplat mai exact ?

Vinovat este șoferul autoturismului Fiat de culoare neagră care nu a respectat semnificația indicatorului stop și a pătruns cu tupeu în intersecție venind de pe un drum fără prioritate.

Aici a lovit în primă fază în portiere un autoturism Dacia Sandero care circula regulamentar.

Întrucât Fiatul avea viteză, cele două autoturisme tamponate au ricoșat dincolo de mijlocul intersecției într-un Cielo, care aștepta momentul prielnic de a pătrunde în intersecție. În urma tamponărilor, doar o domnișoară din autoturismul Cielo a necesitat îngrijiri ușoare.

Auraș Tereacă

loading...

9 comentarii la „Tamponare cu trei mașini într-una din cele două intersecții din Pogoanele. Iată cum s-a reușit!

 • Cu atata lejeritate scrieti articolele astea.Sa va fie rusine.Macar de v ati fi interesat mai bine de toata situatia. Daca tot tratati totul cu asa nonsalanta va doresc si dvs sa aveti parte de o asa tamponare si dupa aceea mai vorbim.

  Răspunde
 • „”Totuși, astăzi s-a întâmplat minunea, precum într-un film de pe vremea lui Ceaușescu, atunci când singurele două mașini dintr-un sat au reușit să se tamponeze””

  Prietene tu habar n-ai unde e Pogoanele si cate masini sunt in pogoanele.Asa ca vino inspecteaza zona si dupa mai vorbim.

  Răspunde
 • Mai prietene, tu cu ce gandesti?
  Ai vazut bine ce e in Pogoanele de ai tupeul asta sa sp asemenea lucruri? Sau doar atata te duce capul?
  Esti varza prietene!!!
  Renunta la meseria asta cat mai poti si apucate de altceva!!!

  Răspunde
 • Prietene! Cu tot dragul iti spun ca esti praf!
  In primul rand,ala nu-i Seat!(da informații corecte daca tot vrei sa te afirmi)
  In al doilea rand, intersecția respectiva e foarte circulata și multi parcheaza masinile de zeci de mii de euro pe colturile ei si.ti reduc considerabil vizibilitatea.
  In ultimul rand, in Pogoanele populatia cuprinsa intre 18-60 este de 2500 ,iar in oraselul ala sunt peste 2000 de masini,te asigur!

  Multumesc

  Răspunde
 • De ce nu ati numarat si sensurile giratorii ???

  Răspunde
 • jurnalistul lui peste prajit…in acea „minune” un copil de 2 ani putea sa isi piarda viata! spor la cat mai multe articole asa „amuzante”.mânaci și tu o pâine.

  Răspunde
 • Un ziarist de doi lei, un articol de cacat, am citit și m-am înfuriat cum dracu un ziarist de duzina cu o fituica de duzina, își permite sa scrie un cacat de articol în care sa ia în ras o localitate întreaga, fără a trata subiectul cu cea mai mica urma de seriozitate. El a venit sa facă caterinca, pur și simplu, din partea mea Tureaca sau cum te-o chema,ai unlick! Acolo a fost un accident și nu ar fi fost primul, care ar fi putut avea consecințe destul de grave, și el vine și face mișto! Sa nu arunci cu pietre după el când îl mai prinzi pe acolo!?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.